A helyi önkormányzati és a nemzetiségi önkormányzati címerek szakszerű és a címertani hagyományoknak megfelelő megalkotásának elősegítése érdekében Nemzeti Címer Bizottságot hoz létre a kormány. Az erről szóló rendelet a Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jaj dejo!!! Picit sikongattam a hirt olvasva, mert latom, a csuti focihuszarnak qrvara hianyzik az a rohadt kutyabor, na meg minimum a varnyu's cimer amivel a csaladjarol bebizonyithatna, hogy mar Arpad vezerrel itt szedtek az ibolyat a Pilisben, ...

Koll az a cimer a kirallya koronazashoz, kulonben oda a renome...(Najo, egye fene, legyen 400 facan a cimeren, meg sok vizsla, ha tomjenzsoti erte a felelos...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@karma1: Nem én találtam ki, a déli híradókban is téma volt, és a 24.hu is közli az új viccet...
karma1
@Hellcat: Foleg, hogy a rengeteg hatterintezmeny, allami hivatal jogutod nelkul (is) megszunik...
Hellcat
@karma1: Ne félj...a fidesz maffia haverjainak szíros állás nam vész el csak átalakul. Limes határőrré meg címeres vadbarmokká...
papa.49
@nezelodo: A kőbányában oszlophoz kikötve a hazugovics , feje felett félkörben ,,ÍGY JÁR MINDEN HAZUG,,)))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.