A helyi önkormányzati és a nemzetiségi önkormányzati címerek szakszerű és a címertani hagyományoknak megfelelő megalkotásának elősegítése érdekében Nemzeti Címer Bizottságot hoz létre a kormány. Az erről szóló rendelet a Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jaj dejo!!! Picit sikongattam a hirt olvasva, mert latom, a csuti focihuszarnak qrvara hianyzik az a rohadt kutyabor, na meg minimum a varnyu's cimer amivel a csaladjarol bebizonyithatna, hogy mar Arpad vezerrel itt szedtek az ibolyat a Pilisben, ...

Koll az a cimer a kirallya koronazashoz, kulonben oda a renome...(Najo, egye fene, legyen 400 facan a cimeren, meg sok vizsla, ha tomjenzsoti erte a felelos...)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eugen4402
A fantáziájuk kifogyhatatlan, ha egyre újabb kifizetőhelyként működő sóhivatalokat kell kitalálni..! A "nemzetpolitikába" minden belefér, csak lehessen elszámolni a költségeket, és senki ne tegyen fel kíváncsi kérdéseket.
lampa laz
...és tényleg és már csak ezt a hiányzó kis rést kellett pótolni a nemzet bodgságához, hogy hivatalosan is legyen 1 nagy, nemzeti címeres állatunk.
perfekt
Találó gondolat, jár a címeres ökröknek!
glorianna
Ebben a kies tejjel-mézzel folyóban semmi más nem hiányzott, csak néhány Tömjénzsóti által ihletett helyi címer :S
szaboria1
Úgy látszik Zsótikának egy kis elfoglaltságot kellett kitalálni ne ásítozzon annyit a parlamentben.
papa.49
Már csak az a kérdés hogy ért-e egyáltalán a ,,kenetteljes majom,, a címerekhez???
Szerintem meg most fogja a csótány megalkotni a hazugovics ,,ősi családi címerét,, mondjuk volna hozzá ötletem egy ,,nagy teknyő, meg egy szekerce,, amivel szokták faragni a teknyővájók))))))))))))))))
nezelodo
@papa.49: Tévedsz nem lesz olyasmi a címereken, sem vak ló, hanem stadionok, holdbéli kőbányák, esetleg saját arcképe mindegyik címer központi helyén.
Lehet hogy most jött el megint az ideje annak a festőnek, aki a templomban egykor felfestette a helyi párttitkárt a szentek közé. Akkor szép pénzt fizetett érte a helyi hatalmasság, szólok neki próbálkozzon a vezérnél is...
colibri
Most komolyan kérdezem, kell ez nekünk? (mármint ez az idióta bagázs!!)??
karma1
Jaj dejo!!! Picit sikongattam a hirt olvasva, mert latom, a csuti focihuszarnak qrvara hianyzik az a rohadt kutyabor, na meg minimum a varnyu's cimer amivel a csaladjarol bebizonyithatna, hogy mar Arpad vezerrel itt szedtek az ibolyat a Pilisben, ...

Koll az a cimer a kirallya koronazashoz, kulonben oda a renome...(Najo, egye fene, legyen 400 facan a cimeren, meg sok vizsla, ha tomjenzsoti erte a felelos...)
eszegfu
Nekem erről Frédi és Béni "Ökör-köre" jutott az eszembe! Azon a rajzfilmen jókat lehetett derülni, de a kormány hasonló "ötletein" már csak sirni lehet.:(((
magyarbakancs
A pihent agyúságnak nincs határa.
Ez klasszikus idiotizmus.
Csodálkozó
Ez a sunyi műmosolyú ájtatos manó kihánytatná belőlem a kedvenc ételemet is. A Nemzet Fitymájaként most testhez álló feladat jutott neki: szarkalapálás.
Jól mondja a nóta: baszódjon meg az egész (nem)keresztény, (nem)demokrata, (nem)nép Pártja.
S külön Semjén Zsolt.
eugen4402
@karma1: Azt mondod, a Nagyúr kutyabőrre vágyakozik..? Van benne valami.
Mindenesetre én a Nárcisz helyében sürgősen menedékjogot kérnék valamelyik követségen...
nezelodo
@karma1: A végén még ásatás is lesz a család ősi lakhelyeként megjelölendő pilisi vadonban, már van sámán is hozzá, aki lelki irányítást nyújt, (igaz a "sámánsanyit" a sámándob megvalósítása után most leköti a badacsonyi sztárborásszal folytatott ádáz vitája). Egykor Csau is megtalálta a trák őseit egy kis rásegítéssel.
Ami a kutyabőrt illeti a helyi pártmunkás is megtalálta a rendszerváltáskor és a munkahelyén kitette a falra, igaz neki volt is, csak a pártbeli állása miatt nem tette korábban közszemlére.
karma1
@eugen4402: @nezelodo: Nana, hogy vagyik a kutyaborre... De neki legalabb 3 kutyara valo kekveru ose lesz, meglatjatok, mert eleg nagy a pereputty, mindenkinek ra kell fernie, ugye...:o)))
habony meg mar fenyesiti a koronat...sztem tutira csak ezert sertepertel a Parlamentben, es ezert enged meg mindent neki a fenyesseges tekintetu nagyur, mert nala van a koronat orzo szekreny kulcsa...:o)))
eugen4402
@karma1: Matolcsy lesz bajban, ha címert akar terveztetni. Képzeld, már nem csak a Szemerey, hanem Trócsányi is a különös tekintetű jegybankelnök unokatestvére (a Darányi-Héjjas család révén). Igaz, Trócsányi tagadja, de a bizonyítékok súlya alatt előbb-utóbb össze fog roppanni, és beismeri...:-)))
karma1
@eugen4402: Jaj, ezen besirtam...:o))) Koszi!... :o)))
Toby
Unatkozik az idióta álkeresztény!
Az lesz az érdekes, amikor majd létrejön a "Genyókat És Mocskos Parazita Disznókat Felakasztó Hatékonyak Társasága" - de ezektől az emberiség hulladékaitól függetlenül!
eugen4402
@karma1: Nem én találtam ki, a déli híradókban is téma volt, és a 24.hu is közli az új viccet...
karma1
@Hellcat: Foleg, hogy a rengeteg hatterintezmeny, allami hivatal jogutod nelkul (is) megszunik...
Hellcat
@karma1: Ne félj...a fidesz maffia haverjainak szíros állás nam vész el csak átalakul. Limes határőrré meg címeres vadbarmokká...
papa.49
@nezelodo: A kőbányában oszlophoz kikötve a hazugovics , feje felett félkörben ,,ÍGY JÁR MINDEN HAZUG,,)))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.