Sajtótájékoztatót tartott Demján Sándor, a takarékszövetkezetek egy kisebb részét képviselő OTSZ vezetője – maga egyébként gyorsan tisztázta, hogy immár semmilyen anyagi érdekeltsége nincsen a takarékszövetkezeti szektorban, csak "segít, ahol tud". Orbán Viktor azt ígérte neki, hogy új kormánybiztost fog kinevezni a takarékszektor felügyeletére, és hogy Orbán a Spéder terveinek hatalmas kritikusai, az OTSZ segítségét kérte abban, hogy segítsenek feltárni, milyen hibák történtek a szektor átalakításakor. Tisztázták Orbánnal, hogy a jövőben a takarékszövetkezetek tulajdonának gyarapítása lesz a cél. Na de miért csak most, három évvel az átalakítások után reagált Orbán? Demján szerint azért, mert Orbán vezetési stílusa olyan, hogy kijelöl egy kört, akiket megbíz a szabályozás átalakításával és az átalakítások levezénylésével. A törvényt talán maga sem olvasta, és nem látta át igazán, mi történik, vélekedett Demján, aki szerint mostanra már feltűnt a miniszterelnöknek, hogy mi...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Most bújt ki a szög a zsákból. Van még valakinek kétsége a felől, hogy Orbánék a Quaestor és a Buda-Cash ügyben bennfentes információkkal rendelkeztek és ezért tudták kivenni az utolsó napokban amilliárdjaikat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
Ugye Demján nem gondolja komolyan, hogy bárki is elhiszi (na persze az Orbán rajongókat kivéve), hogy Orbán mit sem tudott arról, mi történt.
human
@Kutyuska: Orbán mikor megtudta, hogy Farkas Flóri 1,5 milliárdot tüntetett el, azonnal cselekedett. Gyorsan felvette tanácsadónak milliós fizetéssel. Ez orbánisztán.
RonaGyuri
@Kutyuska: hát ő tényleg egy Kopé! =))
Kutyuska
@human: Sunyi miniszterelnöknek sunyi tanácsadó dukál.
Kutyuska
@RonaGyuri: Bármikor kiderülnek a kormány által vagy a hozzájuk kötődő érdekcsoportok pofátlan rablása és törvénytelen cselekedete azt halljuk, hogy Orbán semmiről nem tudott, félrevezették, stb.
Ha ez igaz (amit én nem hiszek el), akkor Orbán alkalmatlan arra, hogy betöltse pozícióját. Akit lépten-nyomon meg lehet vezetni, annak a képességei igen szerények, alkalmatlan bármilyen felelős munka végzésére.
Ha pedig tud mindenről, sőt az ő utasítására illetve beleegyezésével történik, akkor börtönben a helye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.