Nagyon fontos volna, hogy a betelepítési kvóta elleni őszi népszavazáson egyértelmű eredménnyel üzenjünk Brüsszelnek, hogy csak a magyarokra tartozik, kivel szeretnének egy országban élni – mondta az Országgyűlés elnöke szombaton Nagykanizsán. 

Kövér László a Fidesz és a Kisgazda Polgári Egyesület zártkörű fórumát megelőzően beszélt újságíróknak arról, hogy ha nem lesz ott mindenki ősszel az urnáknál, mert azt gondolja, hogy ez nélküle is működni fog, "akkor bizony lehet, hogy nem leszünk sikeresek".

Márpedig nagyon fontos lenne, hogy "világos, egyértelmű, határozott népszavazási eredménnyel üzenjünk Brüsszelnek, hogy csak a magyarokra tartozik az, hogy kivel szeretnének egy országban élni". A saját kultúránk, civilizációnk nem eladó, "senki más hobbijáért vagy mentőötletéért" nem vagyunk hajlandók feláldozni azt, amiért több száz éven keresztül küzdöttünk – jelentette ki.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nusika
... csak a magyarokra tartozik az, hogy kivel szeretnének egy országban élni""...helyesbítenék és csak a MAGYARORSZÁGI MAGYAROKRA tartozik ... Mert most is a külhoni magyarokkal szavaztatnának!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peno
@kerekkocka: ...mennyivel jobb állapotban vannak Merkelék.
rosalinda57
Valóban a magyarokra tartozik, hogy kivel szeretnének együtt élni, de pl. nem kellene mást nyilatkozni Brüsszel felé sem. Veletek és a külhoni pénzért szavazókkal semmiképpen.
Rózsika Hatházi
@peno: Mit szeretnél bővebben? Az Árpád ivadékokat, vagy azokat, akiket azután telepítettek be?
Cicamama55
@peno: 08.29 Már elnézést hogy beleszólok, de a mi családunkból nem soha volt senki!
Cicamama55
@Cicamama55: Szóval a helyes sorrend "nem volt soha senki!"
kukac50
Már nagyon unalmas a migránsos szöveg, de nem veszik észre ,hogy sok fontos dologról kellene beszélni ami minket magyar állampolgárokat érint és nincs összefüggésbe a migránsokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.