Dániel Péter Izraelben élő ügyvéd a tegnapi Magyarország-Izland mérkőzéssel kapcsolatban két bejegyzést is megosztott.

Vicces és szánalmas volt ez a ma esti meccs. Két olyan "focicsapatot" láthattunk, amelyeknek fogalma sincsen erről a sportról. Erőnlét, technikai tudás és tehetség nélkül lődörögtek a magyar és az izlandi "játékosok" is a pályán és csalódást okoztak minden normális szurkolónak. Szóval eljött talán végre az ideje az önvizsgálatnak és a tényekkel való őszinte szembenézésnek. A magyar foci bizony egy kalap szar maradt annak ellenére, hogy sok százmilliárdnyi közpénzt herdáltak el rá feleslegesen a fideszes politikusbűnözők. A mai mérkőzés is világosan megmutatta, hogy ezeket a súlyos milliárdokat az ablakon szórták ki, ahelyett, hogy a magyar állampolgárok érdekében, értelmes célokra költötték volna el. Kár volt luxusstadionokat építeni minden libalegelőn, inkább a kórházakra és iskolákra kellett volna fordítani ezt a temérdek pénzt. Az is világosan látszik, hogy ezek a falábú magyar focisták csak egy dolgot fognak elérni ezen az EB-n is. A visszafelé induló buszt.

Dr. Dániel Péter ügyvédet leginkább arról ismerhetjük, hogy ő volt az akit néhány évvel ezelőtt Gyurcsány Ferenc és az őt kísérő médiahad egész egyszerűen kisöpört a képernyőről egy interjú közben.

Dániel Péter szerint szégyen magyarnak lenni

Nem könnyű eldönteni, hogy melyik dolog a szégyenletesebb és szánalmasabb. Talán a magyar válogatott kritikán aluli, béna, színvonaltalan játéka? Talán az, hogy erre a pitiáner, ócska focira Orbánék százmilliárdokat pazarolnak el a közpénzekből? Talán az, hogy emiatt az értelmetlen pazarlás miatt magyar gyermekek éheznek és magyar emberek pusztulnak el? Talán az, hogy a szerencsétlen, nyomorgó, lebutított magyar nép még tapsol is ehhez? Vagy talán az, ahogyan a magyar "szurkolók" viselkednek, azaz antiszemita, rasszista, neonáci, primitív véglényekként őrjöngenek Budapest utcáin és itt az interneten is... Nem tudom. De azt tudom, hogy szégyen magyarnak lenni... megint.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Szerintem a legeslegnagyobb ciki és szégyen Dániel Péternek lenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Mirabilis: Egy lepessel arrebb lepni nem jelent munkahely-elhagyast. A privit kb. fel oraja irtam, kattints ra az Uzeneteim menupontra.
karma1
@Mirabilis: Kedves, nem Izrael, hanem Uj-Zeland. Farmon elek, a legkozelebbi nagyobb varoska 40 km-re van tolunk, itt volt a munkahelyem. A Propira csizmas is Romaniabol irogat, megsem kuldod ot sehova sem. Ide mindenkinek joga van beirni, aki magyarul is, talan nagyjabol azert, mert magyar. A csaladom, a legjobb barataim otthon elnek, es nekem egyaltalan nem midegy, hogy Ok hogyan elnek, ennek ellenere erkolcstelennek tartanek barmifele szavazast az otthoni dolgokra.
Tehat maradok ezen az oldalon , ez akar tetszik Neked, akar nem. A magyarsagomat nem szegyellem, mint az elejen irtam, csak neha sajnalom az idot, amikor magyarazatokkal kell megvedenem.
Ennyi. Kulonben pedig tanacsolom, hogy keruld el a beirasaimat, akkor nem fog a guta kerulgetni.
Meg mielott tovabb frocsognel: 28 evi otthoni munkam utan jaro nyugdijamat NEM veszem fel, majd amikor eljon az ideje, az Teged es a tobbi otthoni magyart fogja gazdagitani. Jelenleg 3 embert tamogatok masszivan anyagilag, akiket a Te altalad rendkivuli modon vedett otthoni rendszer nem ohajt tamogatni semmilyen modon sem, pedig megdolgoztak erte.
moon
Dániel Péternek.

Néha, néha sokszor tényleg szégyen magyarnak lenni, de nem azért, amiket te leírtál, összehordtál, helyeztél rossz kontextusba.

Persze értem, hogy mire gondolsz, de ebben a közegben (Magyarországon és nem Izraelben) ez, és az ehhez hasonló írások nem segítenek senkinek.
Csak tovább osztod az oszthatót.

Ügyvéd vagy, tudnál te jobban is fogalmazni.
Tedd azt, és ne egy vadiúj francia bugyit hasonlítsd össze egy öt napja hordott ki-befordított féknyomos férfi alsóval.
karma1
@Mirabilis: Jo lenne, ha nem emlegetned Magyarorszagot "szemetdombkent", mert en sem tettem ezt, soha nem is tennem, mert nem csinalnek a szambol s@gget. Az, aki elhagyja, elhagyta Ma.o.-t, a magyarsagat soha nem veti le, es nem is tagadja megm, ha igazan magyar. Ezt en sem tettem, soha nem is fogom.
Ha Teged mar erintett orban szuperjo politikaja, es sikerult eluldoznie a szeretteidet, akkor meg kulonoskeppen nem ertem, miert vagy ellenseges velem szemben?
Tenyleg, a Te gyermeked fog szavazni? Milyen jogon?
karma1
@Mirabilis: 01.30-ra: Felreertetted: EN tamogatok otthon olyanokat, akiket az otthoni rendszer NEM tamogat!...:o))
karma1
@Mirabilis: 01.26-ra: Amit en nyugdijjarulekot annakidejen 28 ev alatt megtermeltem, az bizony az otthoni gazdasagban maradt, es azok kozott osztjak, osztottak szet, akik esetleg mar elmentek nyugdijba. Ez nem az en akaratomtol fugg, bar igenyelhetnem itt is az otthon eltoltott munkam utan jaro nyugdijat - valoszinu megkapnam - de tobb vele a macera, mint amennyit ernek vele. Maradjon csak otthon az a penz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.