Hiába számolta fel a rendőrség a reggeli demonstrációját a Ligetvédőknek, a Liget-projekt ellen tiltakozó aktivisták 11 óra tájban átjutottak a kordonon, és felmásztak az épületre – írja a 444.hu.

A reggeli demonstráción csak néhányan vettek részt, a bejárat elé ültek le. A kiérkező rendőrök a demonstrációt felszámolták, az aktivisták, öt személy ellen szabálysértési eljárást indítottak.

Ezután egy órával az épület másik oldalán a Ligetvédők egy kis csoportja, a Riddim Colony énekese, Komáromy Gergely vezetésével áttörték a munkaterületet védő kordont, és felmásztak az épületre.

A 444 tudósítóját erővel vitték ki a területről a kopaszok.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
@Csizmás Kond: Amúgy meg veled együtt (már ha fizetsz adót Magyarországon) minden olyan vasúti társaságot mely állami pénzt is kap a működéséhez, így pl. a MÁV-ot is.
Számold már ki, hogy napi 30 utas és 500 forintos jegyár mellett, mikor is fog megtérülni a 857 millió forintos építési költség? + az alkalmazottak fizetése, üzemanyag, karbantartás, peronvilágítás stb. stb.!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Hajrá LIGETVÉDŐK. Remélem jönnek még szimpatizánsok és megállítjátok ezt az elmebajt, amit Orbán a ligettel művel.
Csizmás Kond
@human: sőt elvégezhetnének néhány drogtesztet is...
Veleda
@Csizmás Kond: a kopaszoknál? ott én is:)
human
@Csizmás Kond: Mint az a fideszes képviselő akit rejtett kamerával fehér por fogyasztásán kaptak?
Csizmás Kond
@Veleda: Miért ne, azoknál is ha szükség...vagy ha valamelyikük falra mászik...amúgy azok fizetett alkalmazottak ha jól értesültem...
Bringás
Jó anyagot szívhatnak a "ligetvédők"!
Mindig van öt- hat ilyen, akinek semmi se jó és rá akarja az akaratát erőltetni a többségre!
Vegyék már észre, hogy itt tervezés és építkezés történik engedélyek alapján!
human
@Bringás: A felcsúti kisvasút és stadion is megépült engedéllyel. Volt értelme? Nem. Ne ugye!
Bringás
@human: És? Mit zavar téged a kisvasút? Nem engedtek felszállni?
Te akarod eldönteni minek van értelme? Van önbizalmad!
human
@Bringás: Napi 28 fő és szerinted van értelme? Nem önbizalmam van, hanem tudok számolni.
Bringás
@human: Ki kért fel, hogy legyél a kisvasút szakértője?
human
@Bringás: Ezt most pont te kérded? Te akarod megmondani, hogy miről mit mondhatok?
Csizmás Kond
@human: napi 28 fő...van olyan repülő ami országok között nem szálit ennyi utast azellen miért nem tiltakozik senki ?
...
human
@Csizmás Kond: Aztamindenit. Most megfogtál. Mennyire jó és idevágó példa.
Csizmás Kond
@human: ...nem foglak annyira szorosan, hogy ne tudj válaszolni...:)
satan
@Bringás: Következő választásnál hova fogsz húzni?
Nagy mszp-és voltál most meg nagy fideszes Hol az észszerűség és a többség akarata?
nemfideszes
@Csizmás Kond: … és ezen repülő társaságok közül melyiket finanszírozzák az adófizetők pénzéből, vagy uniós támogatásból, napi 2500 utast behazudva?!
A "szállít" két "l" még a "nemzeti oldalnak" is!
Bringás
@satan: A Fidesz képviseli a többséget, meg a Jobbik!
Csizmás Kond
@nemfideszes: na kételleském...te melyik vasúti társaság finanszírozója vagy ?...vagy csak ugatunk, ugatunk ???
wagabund
látom a kommentelők egymást baszogassák ezerrel...

érdekes...csak a múzejumot foglalják el...a Vár, a kisvasút, stadion az nem érdekes...

tegye fel a kezét aki mostanában utazott az úttörővasúton végig...én télen láttam, talpfákat cseréltek...félelmetes állapotban volt(na meg az erdő is...)
Bringás
@wagabund: Mit mondjak? Valaki nem akarja elfogadni, hogy öt hőzöngő nem tömeg!
nemfideszes
@Csizmás Kond: 25 éve foglalkozom vasúti irányítási rendszerekkel, mint mérnök. Te milyen szakmai végzettséggel is osztod itt az észt, ha már a vasútról beszélünk?!
wagabund
illő tisztelettel szabadjon egy példabeszéddel rabolnom a nyájas olvasó drága idejét..

A helyszín Budaörs széle...kisé mocsaras, egyébként használhatatlan terület...kitudódott, hogy egy francia multi, valami Auchan(később osan) áruházat szeretne építeni...nosza tüntetés, tiltakozás ezerrel...ismerem néhányukat a hős tiltakozóknak, tudom, hogy keményen védték a környezetet...meg mittudomén mit...a lényeg, az ellenállás...
Nos, ha körülményesen is de eljött a nyitás ideje... más okból, de ott álltam az egyik kijáratnál...volt szerencsém találkozni a tiltakozók némelyikével (a leghangosabbal is) aki két kerékpárt, és két tv-t vásárolt bagóért (mert az első nap eszméletlen olcsó volt minden)de vitték az apróért árult epret, és egyéb, akkor még hiánynak számító finomságot(is)...azóta is rendületlenül odajárnak "akciósban" vásárolni...na jó, esetleg a teszkóba...

...vásárlás közben párás szemmel gondolnak a régi szép időkre...jó buli volt...

természetesen a fenti történet kitalált..ha mégis valakinek rémlene valami, az csak véletlen...és marhára semmi köze a közlekedési múzejum körüli bulizókhoz...(akik az unokákat büszkén viszik majd az új múzeumba)
nemfideszes
@Csizmás Kond: Amúgy meg veled együtt (már ha fizetsz adót Magyarországon) minden olyan vasúti társaságot mely állami pénzt is kap a működéséhez, így pl. a MÁV-ot is.
Számold már ki, hogy napi 30 utas és 500 forintos jegyár mellett, mikor is fog megtérülni a 857 millió forintos építési költség? + az alkalmazottak fizetése, üzemanyag, karbantartás, peronvilágítás stb. stb.!!
nemfideszes
@wagabund: Részben igazad van. De itt nem csak a közlekedési múzeum illetve a PECSA átalakításáról van szó, de gondolom ezt Te is tudod. Ha csak ezen, az amúgy is erősen felújításra szoruló épületekről szólna a történet a kutya nem menne oda tüntetni.
Amúgy én is emlékszem amikor még fityeszes képviselők 2010 előtt minden bokor kivágásánál tüntiztek... most meg tízezrével irtják a fákat... ma egy Natura 2000 területen (engedély nélkül), holnap a Rómain, holnap után meg a ligetben...
human
@wagabund: Téves párhuzamot vonni a ligetvédés és a kisvasút közt. Ráadásul a kisvasút sínjeit még fel lehet szedni, de a mélygarázst és az új épületeket mégis hogy tüntessék el később?
Csizmás Kond
@nemfideszes: ja adó...és ha Kirgizisztánba fizetem az adót akkor mi a helyzet ?...és az adó mióta a te pénzed?...és neked mennyivel lenne jobb ha azt a pénzt a migráncsonak adnák ?
Csizmás Kond
@nemfideszes: 25 év a hosszú idő...de én harminc éve...na így tetszik ?
gyuszka
@nemfideszes:Te majmok gyöngye ennyi erővel Magyarországon jelen pillanatban egyetlen egy keskeny nyomsávú vonal sem nyereséges. Sőt nagyon is veszteséges, de nem is azért lettek építve, hogy nyereséget termeljenek.Akkor be kell zárni mindet? Bár ezt neked hiába is magyarázom, felfogni úgy sem tudod.
human
@koszpeko: Igen. Kész kabaré volt. Hetente járt vizeletet adni, hogy bebizonyítsa nem is drogozik. Csak szakértők elmondták, hogy a vizeletből csak pár napig lehet kimutatni. Körömből vagy hajmintából viszont akár hónapokig visszamenőleg ki lehet mutatni a drogot. Ilyen mintát viszont nem adott. A poén az volt, hogy abban a kórházban adott mintát ahol apukája volt az igazgató.
satan
@Bringás: Kérdésre nem válaszoltál. Egyes mint a Lázár.
Ja a jobbik jelen pillanatba a harapós kóbor kutyákat helyezi előtérbe az emberekkel szemben.
surdilloFUJT
@Bringás: Az ország selejtjeit akartad irni,ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.