Az Együtt adóügyi vizsgálatot kezdeményez Habony Árpáddal szemben, miután a 444.hu megírta: Habony Árpád barátnőjével Hongkong felett helikopterrel túrázott.

Az Együtt elnöke szerint mindezt Habony Árpád korrupt pénzből, a fideszes szívességkereskedelem részeként tehette meg, mert a Rogán-Habony-klán bevonta a hongkongi üzletembert a magyar letelepedési kötvények forgalmazásába, hogy aztán üzleti tranzakciókon keresztül adófizetői pénzeket lophasson Magyarországról. Majd a segítségért cserébe Habony és barátnője ingyen helikopterezhet Hongkong felett.

Az Együtt elnöke hangsúlyozta, hogy ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a Rogán által életre hívott letelepedési kötvények rendszere elfogadhatatlan. Ezeket a szerződéseket azonnal fel kell mondani, máskülönben Habony Árpádnak holnap már a szállodai szobáját, holnapután az autóbérletét, utána pedig már a lakásbérletét fogja kifizetni egy kínai üzletember.

Szigetvári Viktor elmondta, hogy az Együtt nevében az adóhatósághoz fog fordulni, hogy indítsanak vizsgálatot Habony Árpád külföldi útjaival kapcsolatban: derítsék ki, hogy van-e adózott jövedelme, amiből fedezheti kiadásait. Továbbá az Együtt követeli, hogy az Országgyűlés Gazdasági Bizottsága mondja fel a HSSDF céggel kötött szerződést, hiszen az csak kárt okoz a magyar adófizetőknek.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nem lesz belőle szar sem...Ettől függetlenül a habony meg a rogán meg a kötvényük jelenti az igazi nemzetbiztonsági kockázatot nem a migrancsok.
RonaGyuri
ne már, mit te gondutok Toncsi miért Tálla(i)ltatott homárlevest?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.