Hende Csaba idején megszüntették a katonák élet- és felelősségbiztosítását, kár esetén a miniszternek kell döntenie a kártérítési összegről. Így lesz ez most, a Hortobágyon életüket vesztett tűzszerészeknél is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Rohadt szemét gecik!!! A jó kurva anyátokat!!! Ezen spóroltok???Ti meg loptok csaltok mutyiztok???Rohadjatok meg élve!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sanyi2015
@Horizont: Én úgy gondolom, hogy a Katonaság az a szakma, ahol a bekövetkezett tragédiák után a mindenkori kormány színezetétől függetlenül korrektül a mindenkori legmagasabb biztosítási összeg sokszorosát fizetik ki ilyen szomorú esetekben, és én nem emlékszem, hogy erre panasz lett volna valaha is!
vadnarancs
@Sanyi2015: Valamit nagyon rosszul tudsz... Mivel nem háborús övezet, ezért nem sokkal magasabb a biztosítási kockázat. Képzeld a sportolók sérüléseire is van biztosítás havi 1-2000 Ft, pedig ott sokkal nagyobb az esélye sérülésnek.
vadnarancs
@Sanyi2015: Jól fogalmaztál, úgy gondolod. Esetleg tényeket is tudsz sorolni? Nekem jó barátom volt Nagy Richárd. Nem mondhatnám, hogy degeszre tömték a családja zsebeit. Sőt, mára már csak a családja és a volt katonatársai emlékeznek róla. Szóval marhaságot kérlek ne írj...
dr. prédikátor
Nem kell ragozni! Az országra nézve szégyen hogy azokat nem biztosítják akik naponta veszélyeztetik az életüket !!! Tüzszerész rendőr tűzoltó mentő! Ezek az emberek naponta vannak a halál közelében és őrajtuk spórol ez a geci kormány!!!Az meg külön megérdemel egy misét hogy a gk-ra sincs kötelező!!!Mocskos geci banda!!!
Csodálkozó
Fogadnék, az irodában a tojásain kotló főnöküknek van!
Okádék orbáncisztán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.