A kormány népegészségügyi programjainak célja, hogy gyarapodjon az emberek egészségben eltöltött éveinek száma – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján.

Rétvári szerint azt szeretnék, ha a következő években legalább egy évvel növekedne az egészségben eltöltött évek száma, ezért több intézkedést vezettek be.

Rétvári Bence ezen intézkedések között említette a szigorúbb szabályozás kidolgozását a dohányzás visszaszorítására, a népegészségügyi termékadó, más néven chipsadó bevezetését, az új közétkeztetési rendelet elfogadását, és kitért a szűrővizsgálatok jelentőségére is.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A magyarok többsége meg a börtönbe szeretne látni benneteket!!! te geci álkeresztény!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Menjen el nyugatra és lát számos életvidám egészséges magyart!!!
Hellcat
Nesze B+...tegnap jött ez a trágya cikk mára lebetegedtem...
szaboria1
Bencécske ha egészséges magyarokat akartok akkor először is olyan új fajta gyógyszereket kellene támogatni amit a TB is támogatna.
vonotok
@dr. prédikátor: Írd !!! Csak a fecskéket ne bántsd.
kukac50
Mi szeretnénk egészségesek lenni csak nincs lehetőségünk a megfelelő gyógyuláshoz.Orvosaink csak a gyógyszer fogyasztásban érdekeltek nem a gyógyításban.Akinek van pénze az meggyógyulhat a magán klinikákon a szegény meg szenvedjen.
Mészáros és Garancsi helyett minden pénzt az egészségügyre és a gyógyításra kell fordítani!
desert
Ahha, tudtam, már megint az a rohadt bagós... az csípi a szemüket. Igen, van aki dohányozni merészel ezalatt a sporton-eddzett, fitt kormány alatt. Nem kéne ám ugatni azok után, hogy a cigaretta ára kétszeresére nőtt az adóiknak köszönhetően,amit köszönnek szépen, röhögve gyűrnek zsebre. A szétrohadó félben levő kórházakról, a fáradtságtól zombiként kóválygó egészségügyi dolgozókról és más közalkalmazásban "foglalkoztatott" munkavállalók anyagi megbecsüléséről, közalkalmazotti bértábla nyújtotta szabadnapok számának emeléséről nyílván szó sincs. Ezek a szerencsétlenek nem mernek beteget sem jelenteni, mert a betegállomány az akkorra esedékes fizetés felének azonnali elvesztését jelenti. Miről beszél ez a véglény? Humánus hozzáállás és szakértelem nincs, csipszadó, bagóadó, közétkeztetésben ehetetlen moslék az van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.