A Fidesz választókerületi elnökei­nek az őszi kvótaellenes referendum lesz a 2018-as választások főpróbája – írja a Magyar Hírlap. Akár az egyéni képviselőségért való indulás is múlhat a választókerületi népszavazási eredményeken.

A kvótaellenes népszavazás a Fidesznek azért is fontos, mert a pártvezetés le tudja mérni, miképp dolgoznak a választókerületi elnökök, egyéni parlamenti képviselők. A 2018-as parlamenti választások szempontjából fontos állomást jelent majd a referendum, sokat számít, hogy egy-egy választókerületben hány szavazót lehet mozgósítani a kormány által kezdeményezett népszavazáson. A következő parlamenti választásokon azok az egyéni jelöltek indulhatnak, akik hozzák a pártközpont által elvárt szavazatmennyiséget – olvasható a cikkben.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
@Sanyi2015: a kvótáról beszéltem -
Gondolom te örülsz az újmagyaroknak, akik tejelnek politikusoknak és elveszik a lehetőséget a magyar vállalkozók elől.
azt is gondolom hogy nincs családod akit féltesz - különben megértenéd ha valaki elmegy egy olyan helyről ahol nem lehet élni- ahogy 600 ezer magyar elment innen, pedig nem hullanak bombák.
Menj el egy migránsokkal kapcsolatos képzésre- tanulj és utána beszélj
Toby
@Nil: A pártdelegáltak jelenléte abszolút nem biztosíték a csalás ellen! A szavazáson megjelent 2.4 - 2.6 millió birka, ha teljes létszámban beesnek - mindössze a fele a kívánatos valamivel több, mint 4 milliónak, ergo: ha nincs meg az 50 % +1 akkor eredménytelen a szavazás a kérdés vonatkozásában!
Abban a tekintetben is eredménytelen - és ezért érthetetlen is az 5 milliárdos kótyavetye - hogy az uniót még az etredményes népszavi sem kötné, ugyanis alapvető emberi jogi értékekkel megy szembe egy ilyen népszavi, az pedig valószínűtlen, hogy az unió megváltoztatná emberi jogi deklarációját!
Nil
Az emberek pártállástól függetlenül félnek a migránsoktól- tudatlanságból. Tehát meg lesz az 50 plusz egy. Ha kell vidéken kocsival fogják hordani az embereket.
HA a pártdelegáltak jól végzik a dolgukat akkor nincs arra lehetőség hogy segítség címén bárkinek megmondják hova tegye az x-t ha jót akar. Ha közmunkát,segélyt akar.
Most el kell menni és ov ellen szavazni, ha változást akarunk
Sanyi2015
@Nil: Én is a kvótáról kérdeztelek... Tehát mennyi is neked a kezelhető létszám?
gulyasgyula
Én már éltem 1951-ben és ismerve az akkori állapotokat kételkedem abban hogy RÁKOSI bármilyen genfi egyezményt ratifikált volna ..
Nil
@Sanyi2015: "De így is életbe lép az áthelyezési rendszer. Nekünk is be kell fogadni nagyjából 2000 embert két év alatt."
Elmentek 600 ezren - elférnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.