Gyurcsány Ferencnek június 26-án jelent meg egy írása a magyar politikával, gazdasággal és kultúrával foglalkozó, angol nyelvű oldalon. Az egykori miniszterelnök cikkének hatására megduplázódott az oldal aznapi olvasottsága, emellett számos kommentet és kérdést intéztek a DK elnökéhez. Az olvasók elsősorban arra voltak kíváncsiak, hogyan és mikor tér vissza, illetve távolítja el Orbán Viktort és a Fideszt Magyarország éléről. Az egykori miniszterelnök - miután biztosított mindenkit, hogy el sem tűnt - leszögezte, csak egy egységes ellenzék képes legyőzni a mostani kormányt. Annak ellenére, hogy korábban nem sikerült az összefogás, bízik benne, hogy a baloldali pártok képesek lesznek beállni egy olyan vezető mögé, akinek esélye lesz arra, hogy legyőzze a kormányt. Több kérdés firtatta az alkotmányos rend ügyét, illetve hogy hogyan lehet majd a jelenlegi kormányt eltávolítani ilyen feltételek mellett. Az egyik kommentelő külön kitért Polt Péterre. Ennek kapcsán Gyurcsány mindössze...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alterego56
Keedves Feri, ha Te a jelenlegi Mszp-vel akarsz szövetséget akkor ti is mentek a lecsóba. A baloldali szavazóknak elege van töketlenségből. Vagy lesz egy erős baloldal vagy eltűnik a balfenéken mindegyik ahogy az SZDSZ, Kisgazdák, MDF. Remélem jó példákat mondtam.
szaboria1
@alterego56: A MDF-t a Kisgazdákat az Orbán tüntette el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.