Orbán Viktor miniszterelnök kedd reggel az Országházban fogadta Marisol Casadot, a Nemzetközi Triatlon Szövetség (ITU) elnökét, a megbeszélésen részt vett Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli elnöke, Bátorfi Béla, a Magyar Triatlon Szövetség elnöke és Fürjes Balázs kormánybiztos is – tájékoztatta az kormany.hu-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Szerényen elhallgatja a hír, hogy Bátorfi Béla Orbán Viktor fogorvosa, ő a magyarországi fogászati turizmus egyik legnagyobb, állami pénzzel kitömött haszonélvezője. 2014-ben gondolták úgy a triatlon szövetségénél, hogy ő a legalkamasabb a szövetség vezetésére. Jelenleg elég komoly belső harcok vannak a szövetségen belül.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
A bűn folyamának kanyarulata kisodorta a egyhelyre a hulladékot!
esdi
A legnagyobb probléma az, hogy néhány millió magyar embernek nincs fogorvosa. Vajon miért?
Mert Magyarország jobban teljesít! Hány fogpótlás ára jönne ki egyetlen stadion költségvetéséből?
papa.49
Fogat kellett neki húzni, egy kalapáccsal az összeset kiverni, oszt. jónapot)))))))))))))
papa.49
@Horizont: Érzéstelenítést vállalok a 2 kilós tömör fa kalapáccsal, garantált az egy órai csendes szunyókálás, ébredés után némi fejfájás lehet, de kívánság szerint lehet repetázni))))))))))))
mariaberta
Ott húzza ki a bölcsesség fogát? Ajaj mi lesz vele, ha oda a bölcsessége? Igaz Habony majd besegít, ahogy szokta.
bakegya
Nem hiszem hogy bárki ne győződhetett volna meg arról,hogy ORSOS VICCTOR KIVÁLÓ FOGTECHNIKUSS...azon kell már csakkk lennünk,mindent megkapjon ami a FOGÁRA VALÓ!DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.