A kőkemény ellenzékiség az a folyamat, amit még frakcióvezető-helyettesként is képviseltem, ügyek mentén végig kell menni, nem megijedni, hanem csinálni – ezt Tóth Bertalan mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Tóth Bertalan: Lesz a válaszunk a Fidesz népszavazására"...

na, ezt a választ még egy pár millióan izgalommal várjuk...én speciel hátradőltem a fotelomban, és ide kérem a kávét...

mindenesetre első hallásra tökös ijesztgetésnek tűnik...aztán csak nehogy kifulladjon...
esdi
Meg kéne érteni, hogy pártoktól függetlenül - a nagy többség NEM akar menekültet. Felesleges felkarolni ezt az ügyet. Ebben a kérdésben a szavazat szerzés érdekében is!! egyet kéne érteni.
eugen4402
Ne legyen igazam, de sajnos az un. baloldalon már túl sok jobb sorsra érdemes, okos politikus bukott el amiatt, hogy felnőtt embernek vélte hallgatóságát, és elhitte, hogy az igazság nem csak a népmesékben győzedelmeskedik... Pedig ma már az emberek min. kétharmadának homlokán árcédula hirdeti, mennyiért lehet megvenni. Életcél nem kell, csak ellenségkép, aki ellen harcolni lehet, és persze sok pénz-pénz és még pénz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.