Továbbra sem lehet Orbán Viktor házánál tüntetni. Az Alkotmánybíróság szerint jogosan tiltották be a kormányfő Czinege utcai házához tervezett 2014-es demonstrációt. A testület szerint nem sértette meg sem a rendőrség, sem a bíróság az alaptörvényt, amikor nem engedélyezték a demonstrációt. Az Alkotmánybíróság azonban az ügy kapcsán mulasztásos alkotmánysértést állapított meg, szerintük nincs egyértelmű szabályozás a gyülekezési jog és más alapjogok közös kezelésére. További részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Javaslom, hogy ezentúl bármely új törvényt, csak az alkotmánybíróság jóváhagyása után lehessen bevezetni.
nezelodo
Azért ne mondja senki, hogy nem volt szerencsés a dakota párt, mert a szocik alatt nyugodtan hőzönghetett a Répa Robi meg a bandája a Fletó házánál, és követhette a Fletót amerre járt az asszonyverő dakota városi polgi kereplős bohóc, mocskolódó bércsapata. Nyugodtan lehetett bejelentés nélkül a közhivatalok intézmények előtt a zselésfejűnek ordibálni, ráadásul az Alkotmánybíróság is csak egy szakmailag felkészületlen gittegylet volt akkor, és nem tudta ezt megtiltani, mint most ezek a magas képzettségű, politikailag független taláros géniuszok.
rdos
A hír egyértelműen félrevezető. Ugyanis bárhol lehet tüntetni. A kérdés csak az, hogy jelenlegi zsarnokságban hol szabad és hol nem szabad tüntetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.