A legutóbbi napokat sajátos ellentmondás jellemzi. Miközben az elemzők azt firtatják, mi lesz Orbán után, a szétforgácsolódott ellenzék politikusai azon tűnődnek, lesz-e a ’14-es összefogásból ’18-ban együttműködés. Lefülelt mondatok.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elképesztő ez az ádáz igyekezet, ahogy mindenáron szellemeset akarnak mondani! =))
Törölt felhasználó
Orbán bábú lesz mi más:) Biztos vagyok benne, lelép nemsokára. Tudja nagyon jól, 2-6év múlva nem így fog állni a fidesz és mint jó bizonyítási kényszeres egómán a csúcson hagyja abba, hogy a nagy Orbánra emlékezzenek...
qxy
Olyan ismerős ez nem?? Ki a leggazdagabb ember?
Orbán.
Ki harácsolt a legtöbbet a nép kárára?
Orbán.
Mi is történt az ilyen görénnyel Romániában?
Orbán.
Nem tudom a törvényhozó emberek a bírók a korrupció segítői tudják azt hogy nem csak Orbán fog bukni hanem ők is mennek a levesbe?
De enyhítő körülménynek számít ha most az " Igazság és a nép oldalára áll és elkezd beszélni. Vagy nem mernek? vagy mind ennyire barom hogy abba bíznak hogy ennek nem lesz vége.
Equus
@ziziplanet: jámbor óhaj...
Orbán kényszerítő ok nélkül a büdös életben nem fogja kiadni kezéből a hatalmat. Addig is vmi csavart idiotizmussal mindenképp arra törekszik, h helyre nem hozható károkat okozzon. Kisvasúttól, futballakadémijától, Moszkva tértől a Ligetig, a stadionokkal országosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.