A magyarok mindössze 46 százaléka elégedett az életével, amellyel, hasonlóan a fél évvel korábbi helyzethez, ismét csak Bulgáriát előzzük meg az Európai Unió tagállamai közül - derült ki az Eurobarometer legfrissebb felméréséből.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyirtass
A felétől kevesebb a max. 5-10 százalék is, de semmi esetre sem valós érték a 46 %. Ma az ország legalább 80 %-a létminimun de inkább az alatt él, nagyon jó esetben a 5-10 %-lehet elégedett mint középréteg, A maradék 5-10 % "népnyúzó" meg persze, hogy jól él. Gondolom a pozitív irányu szavazatok maradék 30 %-át volt miből megfizetni nekik, hogy legyen mivel manipulálni a néptömegeket. Elvégre ma magyarországon a voksokat "kilóra" veszik.
kiwi
@nyirtass: nem csak az anyagi helyzettől függ, hogy valaki elégedett-e az életével. egyik legkedvesebb barátnőm állandó anyagi gondokkal küzd, mégis ő az egyik legkiegyensúlyozottabb és legharmonikusabb ember az ismerőseim közül
nyirtass


@kiwi: Na ezt meséld el annak aki a saját lakásába fagy halálra télen!, vagy akinek a gyerekei kiesnek az iskolapadból az éhség miatt.!
Olvasd el az utolsó mondatot is figyelmesen! jó pénzért voks kilóra ... Valakiknek ez nagyon fontos...!!! - de a vegetálás határán élő tömegeket ezzel a "rizsával" nem lehet megetetni!
nanena
@nyirtass: Az elégedetlen, aki többre vágyik. Van akinek semmije sincs és elégedett.
Elégedett vagy elégedetlen emberek viszik előre a világot?
ugyeugye
@nyirtass: A másik ugíanebben a témában megjelent cikkben már kifejtettem, így ide nem írom le, olvasd el lécci. Nincs kilora vett voks. Ez független a magyaroktól :)))
nyirtass
De sajnos van, ugyan is a diktatúrára a demokrácia lepedőjét kell ráhuzni. Ez a lepedő pedig képes vastagon eltakarni az igazságot.
Nem lehet azt mondani így, hogy a diktatúra jár halálos áldozatokkal, és ha nincsenek halottjai, akkor felelősöket sem kell keresni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.