Egy 18 éves lány a Balaton Soundon bulizott, ám az este rosszul lett, és a fesztivál egészségügyi ellátójába kísérték – írja a Bors.

Az ápolószemélyzet úgy ítélte meg, hogy a lánynak mindössze folyadék- és ásványianyag-pótlásra van szüksége, és nem igényel további szoros felügyelet. Útjára bocsátották a tinit, aki nem sokkal ezután

elesett és beverte a fejét.

A kórházban kiderült, hogy nagy a baj, a gyors orvosi ellátás ellenére a lány életét már nem lehetett megmenteni. A Bors szerint a család felvette a kapcsolatot egy jogásszal, tudni szeretnék, hogy pontosan mi történt a gyermekükkel, a rendőrség ugyanis nem indított büntetőeljárást az ügyben.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az idegenkezűséget kizárta, az esetet hatósági eljárás keretében vizsgálja. Eljárás legfeljebb amiatt indulhat (és gyorsan le is zárul), ha a a boncolás során beigazolódik, hogy a lány valamilyen kábítószert fo­gyasztott.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rackabajusz
Ez sajnalatos.
Az talan nem fog (beigazolodni), hogy az apoloszemelyzetnek volt-e NAPRAKESZ megfelelo toxikologiai ismerete annak megallapitasara, hogy szukseges-e tovabbi megfigyeles alatt tartani, korhazba / toxikologiara utalni..
bakegya
Az éjjel nappal tuc tuc engem is kiütött-dögöljön meg aki kitalálta ezeket a kurva fesztiválozgatásokat.A BALATON ELVIDÉKEN LAKÓKAT PIHENNI VÁGYÓKAT ÉPPEN ÚGY NYRJÁK KI MINT A ROMKOCSMÁK KÖRNYÉKÉN LAKÓ BUDAPESTIEKET EZZEL A NEM ZENÉVEL.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.