A Megadeth énekese a basszusgitáros lábujjtörésére hivatkozva lemondta a Rockmaratonos fellépését az utolsó pillanatra.

A fesztivál főszervezője nem rejtette véka alá a véleményét, kiállt a színpadra és őszintén elmondta, hogy mi történt, mennyi pénzt fizettek a Megadeth fellépéséért és mit kért a zenekar még pluszban.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Na ne mán!! Még a végén el is hiszem! Vagy talán a basszusgitáros lábbal játszik? Bár ha vannak szájjal, lábbal festők, akkir miért ne lehetne?:-)) Átverés illata leng a légben!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Na ne mán!! Még a végén el is hiszem! Vagy talán a basszusgitáros lábbal játszik? Bár ha vannak szájjal, lábbal festők, akkir miért ne lehetne?:-)) Átverés illata leng a légben!!
levarosbukta
Azt mondják hogy a fackalap be akarja perelni a szervezőket mert nem biztosítottak az öltözőtől a színpadig lebetonozott, kivilágított utat. Eskú! A vőgyerek ott dolgozik.
silber13
@levarosbukta: Pereljen nyugodtan, el fogja bukni! A cikket olvasva kissé más a helyzet, mint amit az útimarsall állít!
index.hu/kultur/zene/2016/07/16/labtores_miatt_maradt_el_a_megadeth-koncert_a_rockmaratonon/
sokanvagyunk
Jól bemószerolták az együttest a jóltartásért - de ez semmi ahhoz képest, amit a lányrajongók tettek volna velük... :)
vadnarancs
Ha kisípolnánk a csúnya szavakat, alig mondana pár szót a manusz! :) Különben meg igaza van, a gatyájukat is leperelném ezeknek a pénzéhes pöcsöknek. Ha valóban erre építették a rendezvényt, akkor nem kevés milliók forogtak kockán nem beszélve a pr-veszteség, stb stb. A basszusgitárosnak kell a lába valóban a zenéléshez, de nem hiszem, hogy nem tudtak volna kitalálni valamit arra, hogy mégis játszanak egy órát...
silber13
@vadnarancs: Szerintem egy basszusgitárosnak lehetettt volna ülve is játszani, azt a 4, vagy 5 húrt ülve is tudta volna tépni. Ő tán csinálta volna, de a frontember, meg az utimarsall nem hagyta. Legfeljebb nem rohangált volna a deszkákonjobban értékelte volna.. És a közönség is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.