Németország - Egyre többen kérik a hatóságokat Németországban, hogy legyenek kötelezőek az iszlám tanórák, akárcsak az irodalom vagy a testnevelés. Gerd Landsberg egy helyi önkormányzati egyesület elnöke jó ötlenek tartja a kezdeményezért. Ezt azzal magyarázza, hogy így talán könnyebb lesz integrálni a társadalomba a fiatal muszlimokat. A német evangélikusok egy vezetője is hasonló állásponton van. Bedford Strohm szerint ezzel a módszerrel talán meg lehetne fékezni a radikalizálódást. Németország 16 államából hatban már választható tantárgy az iszlám. A tavalyi évben közel másfél millió, javarészt muszlim vallású bevándorló érkezett.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Na ugye, hogy barmok vezetik a németeket! Mi meg ugorjunk utánuk a kútba?
Yoda69
Azert nem kellene atesni a lo tulso oldalara. Sem az iszlamot, sem a kereszteny hitet es semmilyen mas vallast nem szabadna kotelezo tantarggya tenni, csak szabadon valasztotta.
A vallas nem mas mint opium a nepnek, senki nem szuletik vallasosnak, hanem szulei es kornyezete teszik azza.
En eleve nem is engednem hogy 18 eves koraig az ember megkeresztelkedjen, vagy felvegyen barmilyen mas vallast. Nagykorusag betoltese utan szabadon dontson arrol, hogy akar-e vallasos lenni, es ha igen akkor milyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.