Dzsudzsák Balázs is részt vett a vasárnapi szépségkirálynő választáson, ahol a foci-sztárt egy 12 millió forintos órával a karján fotóztak le. Nem ez az egyetlen luxusórája a válogatott csapatkapitányának, gyakorlatilag egy egész gyűjteményre való karóra pihenhet a fiókjában. Utánajártunk, hogy vajon tényleg olyan sokba kerülnek-e ezek a karórák. Dzsudzsák Balázs óráinak értéke közel 40 millió forintot tesznek ki, ami a labdarúgók fizetéséhez képest nem számítanak igazán jelentős összegnek, viszont egy átlagos magyar szempontjából tetemes vagyonnak számít. Mire elég ennyi pénz? A KSH legutóbbi adatai szerint a havi nettó átlagkereset 173 300 forint volt. Ez azt jelenti, hogy közel 20 évnyi átlagkereset kellene ahhoz, hogy megvehessük a focista óragyűjteményét. Ha 400 ezer forintos, négyzetméterenkénti átlagárral számolunk, akkor az órák árából egy 100 négyzetméteres lakást is vehetnénk. Ha az átlagnyugdíjakkal számolunk (jelenleg 109 561 forint), akkor a 40 millióból 365...

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Lehet, hogy a kinai piacon vette. Nekem is van egy "eredeti gyari szamos" James Bond Omegam, aminek az eszemei erteke 3 millio forint. Igaz en csak 3 ezret adtam erte.
wagabund
gondolom a fizetése arányban áll a focizásával hajtott haszonnal... ezt hol is lehet kimutatni?

-?

naugye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.