Gond lehet a turizmussal. A szakemberek visszaeséstől tartanak, miután több rendezvény miatt lezárások lesznek Budapesten. Holnap egész nap korlátozzák a forgalmat a budai Vár környékén. Csakhogy a legtöbb utazási iroda pont a Várral és a panorámával adja el a budapesti utakat. Így rengeteg program el is marad. A turisták sokszor csak azért nem perelnek; mert az idegenvezetők és a buszsofőrök valahogy megoldják a helyzetet. További részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
"..több rendezvény miatt lezárások lesznek Budapesten."

Megoldódna sok bajunk, ha végre a fő bajkeverőt zárnák le életfogytig.
kamazuka
Budapest,nem magyarország!
Mert budapesten lezárások lesznek, az élet még nem áll le.
Majd csak akkor, ha a vidék áll le!
De akkor,tényleg!
Csodálkozó
"..több rendezvény miatt lezárások lesznek Budapesten."

Megoldódna sok bajunk, ha végre a fő bajkeverőt zárnák le életfogytig.
karma1
@kamazuka: Ne haragudj, de az emberek 95 szazaleka a Budai Varert, a Citadellaert, a Halaszbastyaert jon Magyarorszagra elsosorban, nem pedig a 10 perces csuti kisvasutra. Vannak programok, helyszinek, amit a legjobb joakarattal sem lehet megvaltoztatni.
(Egyebkent hova mennenek? Hortobagy szetverve, Balaton haldoklik, Velencei to szinten, Tokajhegyalja levai anikoe...Jo, a Matra nagyon szep, de nyaron nem izzadva akarsz turazni, hanem viz melle menni.)
karma1
@kamazuka: Kulonben is, majd jon a corvinus nem odavalo elso embere, lanczi, meg az ott tanito soklabu kismama, es majd ok elintezik azt, hogy mindenhol egyforman legyen elb@szva a turizmus.
Nem hiszed, hogy tavaly mekkora kart okozott a vasarnapi bolt zar a turizmusban... Meg annyi szentsegelo kulfoldit vasarnap delelott nem lattam egyrakason... Ezek az emberek valoszinuleg ketszer jottek eletukben Magyarorszagra: eloszor es utoljara... Ezeket mar orokre elvesztettuk, mint potencialis penzkoltoket.,...
Jozefina
Majd rühelke átveszi az irányítást és rendet rak!!!??
lampa laz
Ezt a dögöt nem érdekli a hazai turizmus. Neki van szigete Horvátországba, ahol pancsolhatnak hűsölni meg a bajorokhoz viszi a purdét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.