A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) fejlesztési vezérigazgató-helyettese szerint túl kevés időt töltenek az országban az ide látogatók, és nem költenek eleget.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) fejlesztési vezérigazgató-helyettese szerint túl kevés időt töltenek az országban az ide látogatók, és nem költenek eleget."

A migráncsokra gondol?
RonaGyuri
talán ha szakemberek ls nem hozzád hasonló ócska pártkatonák foglalkoznának a témával másképp lenne. =))
silber13
@Szókrakész: Nem valószínű. Ez süket szöveg. Sokkal inkább azokra gondolhat, akik a befolyt összeg tetemes részét lenyúlják.
Clavigo
Vazzze...a turista leszáll a Lioszt Ferencen,,,,be sem ér a városba,,,,és már sz@rrá van kaszálva...Aztán jönnek még a fakultatív túlárazások,,stb,stb,stb.Sehol semmi kiírva,,idegen nyelvtudás sehol...
Perwool
@Clavigo: Ne mond már..."Sehol semmi kiírva"?... Az egész ország tele van kék óriás plakátokkal! Még Brüsszelt is megemlítik...
Én meg a ...jukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.