Az Együtt szerint semmiféle összefüggés nincs a menekültválság és a nők elleni erőszak között, szemben azzal a félelemkeltéssel, amelyet a kormányzati kampány folytat – közölte az ellenzéki párt a Magyar Időkkel. 

A lap csütörtöki száma szerint a pártot azért keresték meg, mert ország­gyűlési képviselőjük, Szabó Szabolcs Facebook-oldalán a kampányplakátokra hajazó fényképet posztolt, amelyen az áll:

A bevándorlási válság kezdete óta 500 ezer ember ment át Magyarországon, és 80 ezer nőt erőszakoltak meg. Magyar férfiak.

A Magyar Idők cikke szerint az Együtt válaszában az Európai Unió Alapjogi Ügynökségének a nők elleni erőszakról 2011-2012-ben, vagyis jóval a menekültválság előtt készült, az egész EU-ra kiterjedő felmérésére hivatkozott.

A kutatás két legfőbb megállapítása az volt, hogy Magyarországon a nők 9 százalékát érte élete során valamikor szexuális erőszak, a vizsgált évben mintegy 3 százalékukat. Eszerint a 2011-es népszámlálás adatait alapul véve Magyarországon 360 ezer olyan nő lakik, akit élete során valamikor ért már szexuá­lis erőszak, évente pedig átlagosan 120 ezer nő lesz ilyen bűncselekmény áldozata, így valójában a posztban említett 80 ezres szám igencsak alábecsült adat – idézte az Együtt válaszát a lap.

A Magyar Idők cikke ismerteti, hogy az Együtt kiemelte: a nők elleni erőszakot olyan férfiak követték el, akik itt éltek, itt élnek Magyarországon, tehát magyar férfiak, nem pedig menekültek, hiszen a vizsgálat még a menekültválság előtt készült.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mivel a fide$$nyikek keptelenek mar tobb mint egy eve egyetlenegy nemi eroszakot magyar no ellen, most teljesen bubanatnak adtak a fejuket...
Csodalom, hogy egy ilyen cikknek helyet adott a Magyar Idok,... Biztos szabadnapos volt a foszerkeszto, vagy eddig meg egyetlen lapot sem voltak kepesek eladni, vagy csak siman ubiszezon van...

Barmi is legyen az oka, ez sajnos egy eleg hiheto adat, a magyar "macso" ferfiszemleletet osszevetve a"Nekem olyan asszony kell, ha beteg is keljen fel" tipusu nok megalazkodasaval... Mert nem csak Terike meg a levai aniko kap a ferjetol, ha annak rossz a kedve...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Veleda: Meg amúgy is a nők a hibásak, mert megérdemelték. (A rendőrség tévés felhívásában as a lányok öltözködnek túl kihívóan és még isznak is. Az áldozathibáztatásnak nagy hagyományai vannak, ha nőkről van szó.)
Veleda
@human: nem is volt rossz módszer nagyanyáink idejében, amikor elővették a sodrófát!!! A mai nőknek az a bajuk, hogy nem gyúrnak tésztát. Innen ered minden!
Na meg aztán vezetékes víz van , már nincsenek jó kis arzén koktélok:))
peno
Szóval ha így nézzük a dolgot akkor nyugodtan jöhetnek a migránsok.Az Együtt szerint még elférnek a migránsok jöhetnek és ha a kedvük tartja erőszakolhatnak két ellátás között!
Veleda
@human: csak nem ijedtél meg a sodrófa hallatán?:))
kkalman
Hogy azok a migráncsok nem képesek egy nőt se megerőszakolni kis hazánkban? Ezért nem fogja a csutkai, fényes tekintetű ómigráncs befogadni őket soha. Nem mellesleg, akkor sem, ha erőszakot tennének lányainkon, asszonyainkon. De így kiveszik a kezéből az egyik legfőbb érvet ellenük, hogy megerőszakolják a békés nőket, mert ez náluk elfogadott népszokás.
kukac50
Nem a migránsokkal van a baj,hanem a Fideszes gondolkodással!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.