Az Együtt szerint semmiféle összefüggés nincs a menekültválság és a nők elleni erőszak között, szemben azzal a félelemkeltéssel, amelyet a kormányzati kampány folytat – közölte az ellenzéki párt a Magyar Időkkel. 

A lap csütörtöki száma szerint a pártot azért keresték meg, mert ország­gyűlési képviselőjük, Szabó Szabolcs Facebook-oldalán a kampányplakátokra hajazó fényképet posztolt, amelyen az áll:

A bevándorlási válság kezdete óta 500 ezer ember ment át Magyarországon, és 80 ezer nőt erőszakoltak meg. Magyar férfiak.

A Magyar Idők cikke szerint az Együtt válaszában az Európai Unió Alapjogi Ügynökségének a nők elleni erőszakról 2011-2012-ben, vagyis jóval a menekültválság előtt készült, az egész EU-ra kiterjedő felmérésére hivatkozott.

A kutatás két legfőbb megállapítása az volt, hogy Magyarországon a nők 9 százalékát érte élete során valamikor szexuális erőszak, a vizsgált évben mintegy 3 százalékukat. Eszerint a 2011-es népszámlálás adatait alapul véve Magyarországon 360 ezer olyan nő lakik, akit élete során valamikor ért már szexuá­lis erőszak, évente pedig átlagosan 120 ezer nő lesz ilyen bűncselekmény áldozata, így valójában a posztban említett 80 ezres szám igencsak alábecsült adat – idézte az Együtt válaszát a lap.

A Magyar Idők cikke ismerteti, hogy az Együtt kiemelte: a nők elleni erőszakot olyan férfiak követték el, akik itt éltek, itt élnek Magyarországon, tehát magyar férfiak, nem pedig menekültek, hiszen a vizsgálat még a menekültválság előtt készült.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mivel a fide$$nyikek keptelenek mar tobb mint egy eve egyetlenegy nemi eroszakot magyar no ellen, most teljesen bubanatnak adtak a fejuket...
Csodalom, hogy egy ilyen cikknek helyet adott a Magyar Idok,... Biztos szabadnapos volt a foszerkeszto, vagy eddig meg egyetlen lapot sem voltak kepesek eladni, vagy csak siman ubiszezon van...

Barmi is legyen az oka, ez sajnos egy eleg hiheto adat, a magyar "macso" ferfiszemleletet osszevetve a"Nekem olyan asszony kell, ha beteg is keljen fel" tipusu nok megalazkodasaval... Mert nem csak Terike meg a levai aniko kap a ferjetol, ha annak rossz a kedve...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Mivel a fide$$nyikek keptelenek mar tobb mint egy eve egyetlenegy nemi eroszakot magyar no ellen, most teljesen bubanatnak adtak a fejuket...
Csodalom, hogy egy ilyen cikknek helyet adott a Magyar Idok,... Biztos szabadnapos volt a foszerkeszto, vagy eddig meg egyetlen lapot sem voltak kepesek eladni, vagy csak siman ubiszezon van...

Barmi is legyen az oka, ez sajnos egy eleg hiheto adat, a magyar "macso" ferfiszemleletet osszevetve a"Nekem olyan asszony kell, ha beteg is keljen fel" tipusu nok megalazkodasaval... Mert nem csak Terike meg a levai aniko kap a ferjetol, ha annak rossz a kedve...
Tódor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
karma1
@Tódor: Hatha csak eroszakkal tud maganak not szerezni...? Az valoban nem ferfi,...
Eriksson
80 ezer nőt megerőszakoltak? Egyeseknek úgy látszik ez túl kevés, szerintük kellenek még segítők is, mert lassú a vérfrissítő népszaporulat.
Tódor
@karma1: Nem zárnám börtönbe. Valami mindentől távol eső hejen egy ferdehajlamú szadista kéjenc néger rendezze le, (vazelin nélkül) utána levágni a farkát, aztán mehet orvoshoz, gyalog.
karma1
@Tódor: Te, hogy van az, hogy itt valakinek alapveto szovegertesi problemai vannak?
Bringás
Nagy részük nem magyar férfi volt, hanem ómigráns!
Tódor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Tódor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@Bringás: Lehet, te is közéjük tartozol,
wagabund
Reklám, itt és most, ebéd (idő), és vacsora közben:

...minden negyedik nőnek széklet és vizelettartási problémái vannak...de ezt nem kell szégyellni, mert segítünk...
(mennyi is az a minden negyedik?)
...a férfiak 40 éves kor felett szembesülnek először a prosztata megnagyobbodásból eredő nehéz vizeléssel, és a szexuális élet csődjével...fogyasszon ön is...
(negyven feletti férfiak? nemáááá...az egy negyednyi ország...ennyi nem tud hugyozni, és sikeresen dugni?)

és akkor nézzük az erőszakos statisztikát...
varrólány
@wagabund: Tudod a statisztikák...hát ilyet én is tudnék gyártani! :-))
wagabund
@varrólány: kedvenc tárgyam volt...a tanárom azt mondta, ha értem a statisztika lényegét, akkor hazudni is jól fogok..

amúgy véresen komoly dologról vanszó...a nőket mindenhol erőszakolják...itt kevésbé, máshol nemzeti elvárás...na azok jönnek ide a statisztikát javítani...

:-(
varrólány
@wagabund: Persze mostanában főleg a családon belüli erőszakot is előhozzák , de akkor meg nem értem hogy miért pártolnak olyan vallásúakat akiknél nem hogy a rokonnő de úgy egyeltalán minden nő értéktelen.
wagabund
@varrólány: jó kérdés...

(talán azért, hogy a művelt nyugaton a nők megtudják, milyen is a kemény macsó férfi, aki csak úgy hip-hopp bevágja a lompost, oszt jónapot)...
justhpeter
A családon belüli erőszakról nem akar szavazni a fideSS, mert akkor elvész az ünnepi programjuk.
Tódor
@silber13: Meg kell védenem Radírfejt; nem lehet erőszakoló! Tudom, a nanotechnológia sokat tud, de azzal az izével... Szóval ha azt meglátja egy inzultált hölgy, maximum halálra röhögi magát. És az már gyilkosság...
Tódor
@Vosztok: Köszönjük hogy elkezdted az önéletrajzodat. Várjuk a folytatást. Azt hogy az anyád lenyelte a hímivarsejtet és felböfögte, azt kihagyhatod.
Csizmás Kond
@Tódor: ..te most a romániai származásodat próbálod dák meg szőröstalpú (ami szintén romániai szóhasználat) kijelentésekkel palástolni ?
vitorlás
Gondolom az Együtt úgy van vele, ha már 80 ezer nőt megerőszakoltak a magyar férfiak, akkor nyugodtan engedjük be, és telepítsük le a muzulmánokat, mert az akkor az a pár százezer erőszak majd, amit ők követnek el, már meg sem kottyan majd a magyar nőknek...
Tódor
@Csizmás Kond: Mielőtt bárkivel szócsörtébe keverednék, megadom neki azt a tiszteletet, veszem azt a fáradságot, hogy elolvasom a kommentjeit, pro/kontra. Most ezért nem kurvanyázlak le.
Csizmás Kond
@Tódor: ..csak nyugodtan ha egyéb nincs ami kikívánkozzon belőled...
Amúgy az aki dákot emleget az román iskolában tanult...ugyanis dák nép nincs...az csak egy római tartománynak a neve volt nem egy nemzeté...szóval hol is jártál iskolába ?
Vosztok
@Csizmás Kond: Hogy hova járt ez? IS-KO-LÁ-BA??? :-)))
Tódor
@Csizmás Kond: Székesfehérvárra. Azonban ma, az utóbbi 5-6 évben a dák szónak új jelentése lett. Szleng. Olyan ,nem magyar embert jelent, aki sem erdélyi, sem romàn, de érti a magyar beszédet, iskolázatlan, Csaucseszku alatt jól élt, és pénzért vagy kettős állampolgárságért bárhová szavaz. Róluk szól mostanában a rendőrségi statisztikák erőszakos cselekményeinek 75%-a. Ezek borítékban szavazhatnak a mi sorsunkról. Tisztelettel várom további kèrdéseidet. Ha tudok, válaszolok. Előre szólok: semmit nem tudok a Kennedy gyilkosságról, az ufókról, és a coca-cola összetételèről.
perfekt
Mivel a statisztikai adat konkrét-a közzé tételét a DK indítványozta ezért, az összes elkövető-Gyurcsány pártjának tagja.Persze miért pont most mondanának igazat?hazudtak reggel, délután, este, és éjjel is--és ennyi potenciával rendelkező nálatok---- na ez Münchausen szindróma.
Csizmás Kond
@Tódor: A magyar nyelvben a szavak jelentése vagy értelme nem változik, ezt minden magyar tudja.
...és mond aki nem erdélyi, nem román az hol tanult románul és hogy élt ceuseszku alatt ?
Tódor
@Csizmás Kond: Minden (egyébiránt olvasott) magyar, tudja, és értelmezi a "szleng" szót. Ezáltal tudja hogy utána lehet nézni (pl. Internet nevű találmány) a jelentésének, illetve azt definiálni. Aztat. Ennyit a nem változikról.

A ... utáni mondatot nem tudom értelmezni, feldolgozni. Tudom, én vagyok a tanulatlan , műveletlen, de ha kaphatnék valami itinert, merre induljak...
Csizmás Kond
@Tódor: " Olyan ,nem magyar embert jelent, aki sem erdélyi, sem romàn, de érti a magyar beszédet, iskolázatlan, Csaucseszku alatt jól élt, és pénzért vagy kettős állampolgárságért bárhová szavaz"
Erre kérdeztem rá...bár fogadni merek most sem fogod érteni.
Tódor
@Csizmás Kond: bevallom nem. Továbbra sem. Elmagyaráznád?
Csizmás Kond
@Tódor: Nem, unom falra hányni a borsót...
Tódor
@Csizmás Kond: Na így már értem! Falon van és zöld!
Csizmás Kond
@Tódor: ...hmm...te csak a zöld borsót ismered ...
Csizmás Kond
@Tódor: és melyik a kedvenced a fal vagy a hányás ?
Tódor
Talàld ki. Fehér vagy mint a hányás előtti fal.
Ahogy "odébb" írtam, unlak. Azt hittem van benned valami fantázia.
Unalmas vagy, mint egy brazil sorozat.

L'pá
Tódor
@Bringás: 15.54 Óvodai mondóka: bringás, ómigráns...
Tetszik, pedig mèg csak ovisok...
Veleda
Az asszonyverés problémáját először nyílvánosan a Maónika shóból tudtuk meg, hogy van ilyen. Aztán jött a komondoros Józsi és egy ország rádöbbent, hogy itten Hunniában verik a nőket.Igen ez így van, csak többnyire nem derül ki, mert ugye ez családi ügy és nem kerül ki , mélyen hallgatnak róla. Ez nem csak az u.n. alsó rétegben fordul elő, a fruszrált sikertelen vagy netalán alkoholista férfiak a feleségükön próbálják meg a férfiasságukat bizonyítani. És a nők hallgatnak , mert szégyellik. A szarházi asszonyverőt még a rendőrség sem viszi el, mert amíg nem folyik vér, addig nem avatkoznak bele. Családi ügy, mondják. Ez már nem családi, hanem társadalmi probléma.
human
@Veleda: Meg amúgy is a nők a hibásak, mert megérdemelték. (A rendőrség tévés felhívásában as a lányok öltözködnek túl kihívóan és még isznak is. Az áldozathibáztatásnak nagy hagyományai vannak, ha nőkről van szó.)
Veleda
@human: nem is volt rossz módszer nagyanyáink idejében, amikor elővették a sodrófát!!! A mai nőknek az a bajuk, hogy nem gyúrnak tésztát. Innen ered minden!
Na meg aztán vezetékes víz van , már nincsenek jó kis arzén koktélok:))
peno
Szóval ha így nézzük a dolgot akkor nyugodtan jöhetnek a migránsok.Az Együtt szerint még elférnek a migránsok jöhetnek és ha a kedvük tartja erőszakolhatnak két ellátás között!
Veleda
@human: csak nem ijedtél meg a sodrófa hallatán?:))
kkalman
Hogy azok a migráncsok nem képesek egy nőt se megerőszakolni kis hazánkban? Ezért nem fogja a csutkai, fényes tekintetű ómigráncs befogadni őket soha. Nem mellesleg, akkor sem, ha erőszakot tennének lányainkon, asszonyainkon. De így kiveszik a kezéből az egyik legfőbb érvet ellenük, hogy megerőszakolják a békés nőket, mert ez náluk elfogadott népszokás.
kukac50
Nem a migránsokkal van a baj,hanem a Fideszes gondolkodással!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.