Vona Gábor szerint Orbán Viktor október 2-i népszavazásán részt kell venni, nemmel kell szavazni, és a részvételre kell buzdítani. A Jobbik elnöke az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) egyesület által szervezett gyergyószentmiklósi EMI-tábor szombati pódiumbeszélgetésén közölte pártja álláspontját a referendummal kapcsolatban.

Úgy vélte, hogy az ehhez hasonló ügyekben felül kell emelkedni a pártpolitikai szempontokon. Megjegyezte azonban, hogy a Fidesz az alkotmány módosításával védhette volna meg sokkal egyszerűbben Magyarországot a betelepítési kvótáktól. Ehhez a Jobbiktól parlamenti támogatást kapott volna.

156 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ennyit vonarol. Egyertelmuen fideSS tamogato, es koaliciora is fog lepni ha a szukseg ugy hozza a magyar tortenelem legkorruptabb, es legaljasabb partjaval a fideSSzel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Komodoi: Tévedsz! ezt nem a csaucseszkuék terjesztették!!!Már rég nem élt amikor ezt mondták.Pontosan nem emlékszem de valamikor 2010 környékén mondták!!!Úgy hogy erről ennyit. De a székely sose lesz magyar!!!
Komodoi
@F_Viktor: Előtte még a komcsik által rajzolt választókerületek voltak, amikor a nagyobb lakosságú de jobboldali Debrecennek csak 3 képviselője volt, a kisebb lakosságú de baloldali Miskolcnak meg 4.
Komodoi
@dr. prédikátor: Igazi székely nem mondott olyat hogy a székelyek nem magyarok, legföljebb egy szekus besúgó székely mondhatott olyat. Árulók minden nemzetben vannak, de ne az árulókat általánosítsuk.
kopacsijanos
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kopacsijanos
@dr. prédikátor: Magyarabb magyar mint te !
Yoda69
@kopacsijanos: Teged meg honnan szalajtottak te fos kommunista berenc? Huzz vissza anyadba te hazaarulo geci.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.