Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője tegnapi budapesti sajtótájékoztatóján – amelyet a Gyorskocsi utcai fogda előtt tartott Budapesten – azt mondta: normális esetben ott kellett volna találni a politikust. A párt aktivistái erre vonatkozó szórólapokat helyeztek el a környéken.

A jobbikos politikus úgy fogalmazott, ha a csalás, a szélhámosság és a felelősség alóli menekülés olimpiai szám lenne, akkor Michael Phelps a több mint 20 aranyérmével "csak jelenthetne" Farkas Flóriánnak, a "Fidesz-válogatott" pedig minden nemzetet felülmúlna.

Eltűnt Farkas Flórián, a Jobbik keresést indított utána

Mirkóczki Ádám felháborítónak minősítette, hogy Farkas Flórián "vélhetően a rendre szállított olcsó cigányszavazatok miatt" továbbra is bizalmat élvez és az OLAF nyomozás elől is menekül. Amíg a kormány ehhez asszisztál, addig "Farkas Flórián egymaga a cigányság integrációjának legnagyobb gátja" – jelentette ki a Jobbik szóvivője.

Azt is mondta, hogy Mengyi Roland fideszes parlamenti képviselő is lelepleződött, a kormánypártnak pedig csak külsőség a polgári értékrend.

Mirkóczki Ádám értékelése szerint az embereknek elegük van a botrányokból és 2018-ban véleményt mondhatnak majd, ellenzékből azonban pártjának nincs érdemi beleszólása "a hatóságok, az igazságszolgáltatás hatékonyságába".

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisrigó
Nem a cigányon van a hangsúly, hanem a tolvaj gazember rejtegetéséről. A szegény embereknek szánt pénzt csalta el! Ha tiszta a lelkiismerete, akkor miért nem vállalja fel az elszámolást? Így az " ártatlanság" vélelme igen megkérdőjelezhető. Lehet, hogy segítettek neki eltünni egy időre. Vagy elfogyott a "vezetőszár", vagy már azt is ellopták?! Persze, amíg az "élő isten" nem ad engedélyt. Amúgy mit tudhat ez a hitvány alak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
Csak most értem haza, de ezen a cikken besírtam. Elvitte a devla a sukár csávót?
Propi, a humorod mindent visz: a videó azt sugallja, hívd a csellengők telefonszámát:)) Az asztal alá röhögtem magam, köszi:))
Grumpycat
Azt beszélik, valami bringás bújtatja. A gazdaállat seggébe!?!?
nusika
... Zuschlag 6 évet ült ?? millióért ??? milliárdokért??
Veleda
@nusika: meg is bocsátott volna neki mindenki, a politikusok is meg a közvélemény is, ha éppen nem fordít hátat, és elkezdi a gusztustalan seggnyalását. Hálistennek nem jött be neki:))
Apatszerek
Flóri a Vatikánba kér feloldozást a Pápától;, mert náluk ez a kiengesztelődés alap követelmény az oldás, majd kötés a milliárdokért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok