A víztisztítás otthon egyre elterjedtebb Európában és Magyarországon is. Ami nem csoda, hiszen a tisztított víznek számtalan előnye van a csapvízzel és a boltban vásárolt ásványvízzel szemben is. Érdemes tehát elgondolkodni egy otthoni víztisztító megvásárlásán, hiszen a folyamat egyszerű, és az egyszeri beruházás után rengeteget, akár évi több százezer forintot is spórolhatunk vele!

Feltöltő: Víztisztító
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@oncogito: Ebben sajna tévedsz mert ha vízdíjat fizetsz akkor a csatornadíjat is fizetned kell, ez egy ügyes árú kapcsolás, még azt is meghatározzák, hány m3 víz után hány m3 csatornadíj jár...
oncogito
@papa.49: - szerintem, aki vízzel otthon kimossa a szennyvizét és ihatóvá teszi, annak elengedik a csatornadíjat. ;-)
papa.49
@oncogito: Megnéztem a Bácsvizes szerződésünket szó sincs benne semmi ilyenről, csak annyi van benne a felhasznált ivóvíz mennyiségének 80 % számolják el a csatorna díjban...
Egyébként két apró ám fontos technikai kérdés
1. honnan veszel vizet hogy ,,kimosd,, a szennyvizet.
2. hová teszed az így keletkező, kb. 3-5 ször több szennyvizet.
glorianna
Lehetnek olyan körülmények, amelyek indokolják a házi víztisztítást. Érdemes mikroszkóp alatt megnézni, van-e komolyabb élet a csapvízben, és annak függvényében dönteni. Konkrétan a mi csapvizünkben sok nem odavaló élőlény van, úgyhogy pár éve lett szűrő (tényleg drága, de még így is rendben van az ár-érték arány). Az ásványvizes megoldásnál olcsóbb, nálunk 8 hónap alatt hozta be az árát. 14 havonta kell cserélni a szűrőbetétet, jön a szaki és csinálja, kb. egyhavi ásványvíz áráért. Bónusz: a vízforraló és a kávéfőző egyáltalán nem vízkövesedik.
Csizmás Kond
Víztisztító berendezésre csak akkor érdemes költeni ha saját vízforrásból gazdálkodik valaki és az megköveteli. A csapvizet a szolgáltató kell tisztítsa, a palackozottakat pedig a palackozó amelyek bevizsgálása szennyeződésgyanúja esetén ingyenes.
...a többi csak reklám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.