A miniszter találmánya annyira nem volt új, hogy azt a technológiát 5 évvel ezelőtt kifejlesztő cég is cikinek tartotta volna szabadalmaztatni. Ráadásul az államnak is feltűnhetett volna, hogy a technológiát kétszer találták fel egymás után, mivel az első verzió továbbfejlesztéséhez Popperék 8 millió forintot kaptak a Széchenyi-programból. Az pedig tényleg mindent elmond a támogatások hazai elosztásáról, hogy nem sokkal később Rogán Antalék projektjéhez a Profi Trade 90 Kft. 256 millió 800 ezer forint támogatást kapott, hogy még egyszer kitalálják ugyanazt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
naná, hogy benne volt, hisz a pénzt ő hozta! =))
Na meg a biztosítékot, hogy nem baj, ha a szocializmusban megszokott újításról van szó! =))
oncogito
Most mit rágódtok ezen?
Az a kevéske kétszázötven-kétszázhatvan millácska csak nem ér annyit, hogy valami fantáziadúsabb és kevésbé átlátszó indokot találjanak zsebtömésre! Ennél nagyobb zsákmányokhoz vagyunk mi szokva!
Kutyaur30
oncogito: pontosan az a baj, hogy HOZZÁSZOKTUNK! Ezért tűrjük az egyre vadabb, egyre szemérmetlenebb lopásokat. A Fidesz meg röhög a birka magyar népen, pedig rég börtönben kellene rohadnia a magyar történelem talán legelvetemültebb rablóhordájának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.