Rogán Antal kabinetminiszter feltalálótársának, a Hunguard Zrt. résztulajdonosának előlegezett meg egy nyolcvankét négyzetméteres, V. kerületi lakást Belváros-Lipótváros önkormányzata – tudta meg a Magyar Nemzet.

Csík Balázs számára még 2012-ben, vagyis Rogán polgármestersége idején adatott meg a kiváló lehetőség. A Királyi Pál utca 18.-ban található, műemléki védelem alatt álló ingatlan tulajdoni lapjából ugyanis kiderül, hogy a lakásra terhelt 11,6 millió forintos jelzálogra az önkormányzat jogosult. Vagyis a Rogán-körhöz sorolt üzletembernek nem egy hitelintézet, hanem Belváros-Lipótváros biztosított lehetőséget arra, hogy megvásárolhassa az addig önkormányzati tulajdonban álló lakást.

Rogán  Antal azért került a hírekbe, mert kiderült, hogy a neve szerepel egy elektronikus aláírási szabadalom tulajdonosai között. A szabadalmat 3 ember jegyzi: Rogán Antal, Csík Balázs és Lengyel Csaba. Az egyébként offshore-gyanús Hunguard 2012 óta a jelentős fideszes hátszélnek köszönhetően nagyot erősödött, a rezsicsökkentés idején ugyanis valamiért csak a Hunguard felelt meg a közműcégek auditáláshoz szükséges követelményeknek, ezért sokáig monopolhelyzetben volt a piacon.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miért volt olyan aki elhitte, hogy Rogán csak úgy magától lett feltaláló???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
miért volt olyan aki elhitte, hogy Rogán csak úgy magától lett feltaláló???
papa.49
A roggyant tonyo azt találta fel hogyan lehet pénzt csinálni, a másik ember tudásából, igen szemét lopós fajta ez a tonyo, lógassuk fel, egy lámpavasra)))))))
Törölt felhasználó
Bringás!:) Neked is az 5-ben van a munkahelyed, mármint onnan megy a bérkommentelés?:)
mariaberta
Mit gondoltok, mi lenne ezzel a Rogán nevezetű pasassal, ha nem a fidesz, hanem az MSZP tagja lenne?
justhpeter
Ne bántsátok. Mészáros-szerűen elvégezett egy OKJ-s feltaláló tanfolyamot és most feltalál. Azt végzi, amire kitanították.
Lepényleső
Ez a puszta véletlen műve,minthogy szerda jön a keddre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.