Az orvosokhoz és más egészségügyi dolgozókhoz hasonlóan a mentősöknek is kiszámítható életpályát kell biztosítani – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

Közölte, felkérték a mentőszolgálat korábbi vezetőjét arra, hogy a minisztériummal együttműködve dolgozzák ki az életpályamodellt a mentősök, "a frontvonalban dolgozók" számára.

Kovács Zoltán arról is beszélt, javult a betegellátás biztonsága, ugyanakkor garantálni kell az eddig elért eredményeket.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón beszélt arról, hogy a kormány életpályamodellt indítana a mentősök számára a velük folytatott konzultációt követően. Az új program 6-8 ezer embert érintene, és jelentősen erősítené a mentésbiztonságot.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
Hagyjuk már ezt a hülye életpálya modellt. Pénzt adjatok nekik, hülye bunkó
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
"A köznevelési intézményben a munkakör betöltéséhez előírt végzettséggel és szakképzettséggel, valamint két évnél kevesebb szakmai gyakorlattal rendelkező pedagógus-munkakörben foglalkoztatottat (a továbbiakban: pedagógus) Gyakornok fokozatba (a továbbiakban: gyakornok) kell besorolni. A gyakornok számára a foglalkoztatási jogviszony létesítésekor gyakornoki idő kikötése kötelező."
Egy miniszternek, helyettesnek, államtitkarnák ez megvan?
Mirabilis
"A minősítő vizsgán megfelelt minősítést kapott gyakornokot a Pedagógus I. fokozatba kell besorolni"- milyen fokozatot érnének el a fidesz politikusok?
papa.49
@Mirabilis: ,,Milyen fokozatot érnek a fütyiszek,, kérded, hát őket a hazugovics minősíti a seggnyalásuk, a nyelvek simasága alapján, ja és ott is fizetni kell a ,,vajdának,,!!!
Mirabilis
@papa.49: Csak felmerült bennem, hogy a pedagógusokat már, most a mentősöket vegzálják idióta életpálya modellel.Mindenkit, csak magukat nem?
papa.49
@Mirabilis: Nekik nem ,,modell,, van hanem ,,kánaán,, és ezt nem akarják elveszteni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.