Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint Brüsszelt érdekelnie kell a magyar emberek véleménye, fontos, hogy mit mondanak az október 2-ai népszavazáson.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sziha
Foleg a biciklis velemenye. Az ketszer is szamitson. De ha miattatok szopni fog az orszag, ugye azt sajat zsebbol fizetitek vegre? (a fideSS szavazok besegithetnek, egye fene.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Alsó széle közepe? Erre gondolt az elvti?
telegdilaci
@Bringás: Hülye bringás! ne kelljen Brüsszelnek a pénze sem egyébként is ellopták,azért kapjuk,hogy fejlődjön az Ország érjük utól a nyugati Országok színvonalát! 1500-év múlva ha jönne egy tisztességes nem tolvaj kormány,aki kilopja alólunk az országot,talán közelítenénk,csak az a baj hogy mi előre helyett,hátra felé megyünk!
karma1
Na, menjen csak oda ez a hulye gusztustalan kovacs Brusszelbe, kezdjen el ugralni, de amikor majd szo nelkul az unios diplomata az orra ele teszi azt az okmanyt, amin a fobeteg alairasa is ott van a kvotaelosztassal kapcsolatban, akkor nagyon gyorsan kerjen bocsanatot, es huzzon el a rak farkara, szinten expressz sebesseggel...
karma1
Egyebkent a szovivoknek miota van sajat politikai velemenyuk? Ez valami ujdonsag? Vagy a Nemzet Betege bekapcsolva hagyta ot, mint egy rossz mikrofont?
magyarbakancs
Azt látom,hogy az átlag ember nem igen vesz észre semmit az EU-ból.
kamazuka
Zolinak fel kellene ten.nie önmagának a kérdést.
Mi számít igazándiból magyarnak?
Fagyi biznisz=Albán
Könnyűipar=Kina
Autógyártás=Németország,Ausztria
Kereskedelmi bolthálózat=Döntően külföldi
Feldolgozó ipar=Döntően külföldi..
Mezőgazdaság=Magyar
Bérszínvonal=Magyar
Propaganda=Magyar

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.