A Magyar Liberális Párt (MLP) szerint a magyarok is bevándorlókként érkeztek a Kárpát-medencébe, úgy tűnik azonban, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz elfeledkezett erről.

A párt az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében azt írta, a kormányfő és Fidesz a nemzeti ünnepet is arra használja fel, hogy a bevándorlók ellen uszítson.

Hozzátették, nem szabad elfeledkezni arról, hogy az Orbán-kormány hivatali ideje alatt 600 ezer magyar hagyta el az országot, akik szintén "gazdasági bevándorlókként próbálnak boldogulni egy másik országban".

Kiemelték, Magyarország nemrég még nyitott, befogadó, toleráns ország volt, a párt pedig hisz abban, hogy a magyarok többsége ma is egy ilyen országban szeretne élni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rdos
Nagyon mély tiszteletem a liberális pártnak. Európában MINDEN nép "bevándorló". Erről a Neandervölgyi ember tudna mesélni, ha még élne.

Másik észrevételem, Árpád magyarjait ki tartotta el? Már a névtelen szerint is az itt élők a(z adózó) milliós magyar köznép. Aki viszont a neolitikum vége óta folytonosan itt lakott. Na így lesznek az utolsókból (érkezőkből) elsők. :-)
Szókrakész
A Fodor Gabrielláéknak csak ennyire "fussa"?
Nem is csoda, hogy a kutyának nem kellenek.
Ezeknél elmentek otthonról.

Miért nem számoljuk bele a szupernova robbanáskor kivetett anyagot is ami aztán az űrön át idekeveredett, bevándorolt, migráncsolódott és naprendszerré formálódhatott, hogy ilyen barmokat, mint Fodrocska és Tsa. eltartson?!?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.