Schmidt Mária a Facebookon állt ki Bayer Zsolt mellett és gratulált a kitüntetéséhez. 

Lovagkeresztet kapott a keresztes lovag, aki nem engedi, hogy értékeinket, hagyományainkat, érzéseinket és józan eszünket elveszítsük! Ezúton is gratulálok Bayer Zsoltnak a lovagkeresztért!

Kíváncsiak lennénk rá, hogy a k*rvaanyázás mióta érték, bár egyes kultúrkörökben minden kétséget kizáróan hagyomány.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hát igen: Madarat tolláról...
Biztos akkor világosodott meg, amikor egyenesen a szemébe nézett a Zsocabarátjának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@JAJMÁR: ..Oda írtam én Tocsikot is igaz az SZDSZ-es buli volt .Írtan Slett Csabát is igaz azt se vizsgálták 13 köztartozásos cég tünt el senkit nem érdekelt .A többit azért nem írtam mert nem biztos hogy ügy lesz belőlük ..Ha emlékszel 2002-ben a második forduló ellőt mikor Orbán már látta hogy veszít gyorsan privatizált 12 állami gazdaságot és az egész ügyet titkosították ..Azt vártam az MSZP-től minimum kivizsgálják mert nem biztos hogy minden törvényes volt ..Azért nem irtam Habonyt , Ady-t stb mert a politikai elitet nem érdekli a múlt csak míg ellenzékbe van ..Utána mind a saját pecsenyéjét sütögeti ..Nincs okod megsértődni , nekem már nincs mitől félni 70 felé tisztes nyúgdíjal és jó anyagi háttérrel 2 infartus 4 mütét után mitől kellene félnem ..Még annyi amíg az országba jönnek a befektetők , hétvégeken meg a fürdő szállók telt házzal működnek , az autópályán hétvégén dugó van , nincs komoly baj ..Ezek Orbán politikáját igazolják ..Egyik nap megszámoltam a számomra elérhető oldalon 146-an lázadoztok ellene , azért nem érdekli a pesti embert a ligetnél tüntető 100ember ..Ezer a gond az országba de a politikusok az MSZP-ét csak a vasárnapi nyitvatartás érdekel ..Nincs itt komoly gond ,ami van az csak mű balhé ..
JAJMÁR
@gulyasgyula: Az egészség a legfontosabb, remélem vigyázol magadra ezután :)
Hát, én nem találkoztam a befektetők sorával errefelé... Dél-Dunántúl. Valahogy kimarad, de az ország számos régiója még!
Rengetegen tiltakoznak a liget fái miatt. A pesti ember nem akarja kivágni a fákat! Talán meg kellene szavaztatni... de nem merik!
Az autópályákon lehet dugó - a magyar csak a hétvégeken nyaral, ha nyaral - és nem mind magyar aki dugót okoz.
Nem az mszp-t érdekli a vasárnapi boltzár, hanem az embereket, ők csak meglovagolják azt, ahonnan sikert remélnek. De még ez se sikerül nekik rendesen!
Az országban nagyon nagy baj van! Nincs komoly ellenzék, a kormány autokrata és azt csinál amit akar. Gátlástalanul!
Van egy vékony gazdagodó réteg, akik most még megtöltik az ő saját szállodáikat - lsd. Mészáros meg a Ráhel - és van a nagyon széles, siralmasan elszegényedő réteg. Az ő nagy részük talán még szállodában se volt soha.

Ja, még annyit: a vidéki tanítót megbecsülné az állam, ha nem íratna vele fölösleges jelentéseket saját magáról, pláne másokról, ha nem írná elő mit mondhat, viselhet, miből taníthat... stb. Mondjuk, ha a túltolt biciklit visszahúznák!
gulyasgyula
@JAJMÁR: ..Köszönöm a figyelem felkeltést ,arra gondoltam az előbbi írásomért biztos megfojtasz ..Igazad van sajnos a befektetők Kecskemétnél megálltak de már az is jobb mintha mindent Győrben csinálnának ..A liget fái ellen szerintem legalább egy az internet adó -nyi tüntető kb 10ezer ..Egy pesti városban az lenne a jelentős és nem népszavazást kell ..Ha kell a pesti embernek a liget tegyen érte neked -nekem nem kell ..A családi cégben még mindig sokat autózom ezért van össze hasonlítási alapom hétköznap vasárnap ..Nem csak drága luxus autók hanem szerény kis autók közlekednek bőven vasárnap délután ez saját tapasztalat ..Mikor jártál Baja és Szeged között 98 km ne tud meg milyen forgalom van .A bolt zárral is igazad van az MSZP szerencsétlenkedik ..Nincs komoly ellenzék , egyetértünk ..A gazdagodó réteg nem is olyan vékony csak nem mind hülye mint a Mészáros ezért nem látjuk a többit pedig szerintem ez csak a jéghegy csúcsa ,.A szegénységet van szerencsém látni a Alföldi rokon látogatáskor , pedig becsületes dolgos emberek ..Ami szomorú a sok megélhetési politikus közül egy se kérdezi meg : mennyit költünk focira , sportra ?? Én az idős tanárokat sajnálom , míg az hülyét aki bocsánat kérésre számít egy miniszter elnöktől és egy köztársasági elnöktől butasága miatt alkalmatlan tartom a tanárok képviseletére sőt iskola igazgatói alkalmasságát is megkérdőjelezem ..Ilyen sehol a világon nem volt és nem lesz ..ennyit Puklinak tudni kellene mert ettől lett hiteltelen az egész ..Most lehet hogy megbántottalak mivel kolégád ..Elnézést ..
JAJMÁR
@gulyasgyula: Nem sokat járok Baja és Szeged között, de Pécs és Baja között nincs dugó:-) Amúgy Pécs és Bp. - M6 - is nagyon kell vigyázni, mert annyira eseménytelen, se előtted se utánad senki, hogy veszélyes! Én viszont arra szoktam járni. Bp.-Sopron.. az már más! A főváros környékén vannak persze forgalmasabb utak, aminek oka, hogy az ország erősen centralizált, ott van még némi beruházás, és Ausztria szomszédságában, no meg az átmenőforgalom Ausztria felé. Az ország 2/3-a pedig pusztul. Ezt te nem tudom nekem megcáfolni!
A Pukli a hiteltelen? A balog és tsai meg a hitelesek, meg alkalmasak? Ó, dehogy! Na, mindegy, pedig már majdnem "egyetértettünk" . De majd legközelebb újrapróbálom! Jó éjt.
gulyasgyula
Járom Én Nagykanizsától , Sopron ,Ózd , Gyula ,Szeged, stb ..Ahol Spár van ..Minden félévben körbe kell járni 56 Spárt , ezért látom a megélhetési lehetőségeket ..Nagyon sok helyen siralmas de azért mindenütt ott van a 15 mlliós terepjárós rérteg ..A Pukli vagy a balog hiteles én azt nem tudom de egyet tudok mindig olyat szabad kérni a mindenkori hatalomtól aminek a megadása nem jár presztis veszteséggel ..Egy ember se kérhet ilyet az Ország két legfőbb vezetőjétől az egész világon ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.