Magyarország soha nem mondott le szuverenitásáról, a keresztény, független állam Szent István öröksége – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a hódmezővásárhelyi önkormányzat Szent István-napi ünnepségén szombaton.

Az Európai Unió nem egy több száz éves politikai szövetség, hanem egy tesztüzemmódban működő kezdeményezés – mondta a miniszter, majd hozzátette: "Brüsszel ma nagyobb határsértő, mint a bevándorlók", hiszen a "zéró legitimitású, senki által meg nem választott" európai vezetők kényük-kedvük szerint próbálják alakítani a tagsági szerződést, pedig szuverenitásáról egyetlen tagállam sem mondott le.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Ha ennek a sírjához hívták volna Jézust, akkor nem azt mondja, hogy "lázár kelj fel és járj" hanem azt, hogy "tegyetek még rá köveket, nehogy kijöjjön!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Jankó! Alul multad önmagadat. Igaz nem volt nehéz, hisz egy nagy nulla vagy. Annyitisérsz, mint ez a hülye, agyatlan beszéded.
Rózsika Hatházi
Ha én elkezdeném megírni, hogy nekem mi jut eszembe pinokkióról, meg a bandájáról,a kilenc macskaéletemig is ki lennék tiltva erről az oldalról. Hihihi, pedig a kínai horoszkóp szerint, nem is macska vagyok. :))))
sziha
@Kovács Gizella: ez demagog. Hisz ok ugy alakitottak a Zalaptorvenyt, hogy a zkisemberek ugyan ne, de ok teljesen makulatlanul gazdagodjanak meg. Polt fejehez torvenyesen pisztolyt tartottak, igy minden mehet, ahogy ok akarjak. Tehat igazat mondott.
Ami az egeszben zavar, hogy ez meg mindig tud beszelni, es a sajat labain jarni. Vezirestul.
Desischado
" nem tud olyan fideszesről aki tisztességtelenül gazdagodott meg..."
Ez a legpofátlanabb hazugság ettől a megélhetési, rabló, tolvaj hazug herétől! A pofátlanság csimborasszója!
telegdilaci
Ez a Lázár nagyon tahó egy nemzeti ünnepet,nem tudnak úgy meg ünnepelni,hogy ne vigyék bele a politikát,semmi szükség migránsozni,egy nemzeti ünnepen! a mások okos bemondása,nagyon tetszett,amikor kérdezték,tőle hogy ki szivárogtatta,ki Mengyi Rolandnak hogy lehallgatják a válasz,olyan volt mint maga az Ember,ez egy kis Ország mindenki tud mindenkiről mindent! Oszt jó napot!
wagabund
..."zéró legitimitású, senki által meg nem választott" európai vezetők kényük-kedvük szerint próbálják alakítani a tagsági szerződést, "...

Kedden hallottam a rádijóban egy politikustól, hogy hétfőn reggel junker (európai vezető) már pocsolyarészegen ment a hivatalába...tárgyalásképtelen péntekig..nos ezektől mit várhatunk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.