Kaltenbach Jenő után egy újabb szakember adja vissza az állami kitüntetését Bayer Zsolt miatt.

Nem vállalok semmilyen közösséget azzal a politikával, amelyik állami kitüntetést ad annak a féregnek, aki képes volt ezt leírni:

"Bárki, aki ebben az országban elgázol egy cigány gyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigány gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba." bayer zsolt

Kedves Barátaim!

Nincs sok lehetőségem, de fontosnak tartom jelezni: túl messzire ment ez a hatalom! Kérlek segítsetek és osszátok meg ezt a posztomat. Köszönettel, István

- írja Kenyeres István a Facebookon. Kenyeres vegyészmérnök, biotechnológus, aki 2005-ben kapta meg a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkeresztet.

Bayer Zsolt, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét kapta meg a nemzeti ünnep alkalmából.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
@Apatszerek: Mondd csak zsenikém, Kaltenbach vagy Kenyeres mitől is "kommunista"? Tisztában vagy egyáltalán azzal mit is jelent, az hogy kommunista?
Azt, hogy egy jogtudományok doktorát és egy biotechnológust egy lapon említesz egy "kurva anyázó" publicistával azt most nem is minősíteném.
www.portfolio.hu/unios_forrasok/kfi/itt_az_ujabb_vilagraszolo_magyar_sikertortenet.205214.html
Azért van némi munkásságbeli különbség...
Egyébiránt nem emlékszem, hogy egy fideszes is vissza adta volna 2002 és 2010 között a 2002 előtt kapott állami kitüntetését. Ebből is látszik, hogy kinek számítanak a címek, a kitüntetések, és kinek azok az értékek amelyeket valójában ezen a címeknek és kitüntetéseknek kéne képviselnie. Tudod ez jellem, és nem "baráti ismeretség" kérdése.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apatszerek
,,Ha a visszaadók így teszik fel a kérdést:
ki érdemli meg jobban a kitüntetést? Ők vagy Bayer?
Az emberek többsége Bayer mellett van.
Ennek oka, hogy a visszaadók mind ballib által kitüntetettek és ennek a brancsnak manapság nem megy valami jól. A másik ok, hogy Bayer írásaival nagyon sokan egyetértenek (habár sokaknak nem tetszik néhány szó használata ).
Ha innen nézzük, Bayer sokkal ismertebb egyedül, mint a 30 visszaadó együttvéve.
Bringás
@Apatszerek: Teljesen egyetértek veled! Valóban ezek a szálak mozgatják az egész hisztérikus ügyet! Remélem Orbánék végre a sarkukra állnak és nem hagyják sem ballibéktól, sem a Mazsihisztől zsarolni magukat!

Bayer írása, amit itt idéztek, mitől is hazugság? Ki a fene állna meg egy elgázolt cigány után az úton, hogy aztán egy ember alatti horda meglincselje? Én nem és a többség is így tenne! Kíváncsi lennék, aki ezt bírálta, adott esetben megállna-e, vagy tele gatyával hajtana tovább! Borítékolom a választ!
Apatszerek
Ha Bayer visszaadná a kitüntetést, akkor a visszaadók megint egy körbe tartoznának Bayerrel, a nem kitüntetettek csoportjába:-))) akkor visszakérnék a visszaadott kitüntetést? óvodás játékot játszanak felnőttnek látszó komolynak hitt személyek, pedig csak egyszerű ideológia követői akik hiszik, hogy ők határoznak mindenkiről ki kaphatja azt amit ők már ideológia követésért már megkaptak! ez az a nemtetszésüket kimutatott irigység alapja, add vissza a babaruhát, nem adom, akkor sírok, hát sírjál ideológiai bohóc!
Apatszerek
@Bringás: Ezek azok akik félnek saját gondolatukat is nevén nevezni, ezek az alávaló senkiházi véleményterroristák ezektől kellene elhatárolódni, nem attól aki a véleményét nyíltan a társadalomba vállalja. a terroristák már csak ilyenek!
Bringás
@Apatszerek: Világos! És ez a törpe kisebbség hangoskodva vonul gőgösen és őrjöngve követeli, hogy a többség tegye azt, amit ők akarnak! Hát a lóf@szt nekik!
A Szabadság teret telehordták már szeméttel, ott is őrjöngtek! Kimentem, megnéztem azt a szánalmas bandát amelyiket Mécs és Zoltai Andika vezényelt! Ők úgy döntöttek, hogy kisajátítják a legnagyobb fájdalom jogát! Aztán a ligetben majmoskodtak, mert amivel ők nem értenek egyet, azt nem szabad megcsinálni! Akkor kellett volna mindet rabosítani!
Kár meghunyászkodni ez előtt az alja banda előtt, mert csak pofátlanabbak lesznek! Remélem a kormány kitart és tesz magasról a sok gyűlölködőre, amelyik visszaadta a kitüntetését, mert végre egy őszinte, igaz ember kapta meg! Ezt nem veszi be a belük!
Apatszerek
@Bringás: Nem kell komolyan venni ezeket a bukott személyeket a harag a düh élteti őket, hogy még tudnak galibát okozni esetenként, de ez a semminél egy hangyányival több. Ez a legnagyobb örömük, legyen úgy ahogyan kedvük diktálja! én csak várom, hogy mikor határozzák meg, szerintük hogyan lehetséges másként, hogyan tudnák ők változtatni, azon amit csak rontani, elvonásokra voltak képesek, ez volt a nagy okosságuknak csúcsa! Ezek villonganak még esetenként!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.