Egyre többen adják vissza állami kitüntetésüket Bayer Zsolt lovagkeresztje után, de még többen vannak, akik nem. Amikor erről kérdezősködtünk a díjazottak között, helyenként egészen durva kifakadásokkal találkoztunk. Bayer barátai is kezdenek felsorakozni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A témáról két postom is született:

Jeltolmács, avagy Bencsik most nagyon a fején találta a szöget

Hacsak nem megint az UFO-k csápoltak a klaviján, értékén kezeli a Bayer ügyet

Nem, nem csak a megszokott nép-nemzeti net-populáció áll ki Bayer Zsolt felkeresztesítése mellett, de ártunk és qurmányunk vonzáskörének legfőbb celebjei is. Ráadásul nem sokkal elmaradva a netes okosságoktól. Ezek egyike Bencsik Andrásé, ami szándékában és hangnemében semmiben sem különbözik a többitől, de ha végig gondoljuk egy valóban korrekt megállapítást tesz. Pontosan megadja az okot, amiért Bayret ennek a hatalomnak ki kellett tüntetnie: „ki tudja és ki meri mondani azt, amit a legtöbb ember gondol.”!

illetve

Értő fülek kerestetnek

Bayer válaszának lényege a felhördülőknek

„Az RTL Klub megszólaltatta lovagkeresztügyben magát a főszereplőt, aki sajnos élő beszédben nem fogalmaz olyan ízesen és színesen, mint írásban.” mondja (pontosabban írja) Bede Márton a 444.hu-ban. Nos akkor ne foglalkozzunk az interjúival, olvassuk az írást. „Bayer Zsolt Tűrhetetlen (23.)” című tegnapi vezércikkét így zárja: „A valóságos Bastille-t látott tömeg még valódi vért akart és szerzett magának, vért ivott és vérben fürdött, és a lehető legvalóságosabban lincselte meg a tőle különbözőt, s a kiválóbbakat.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.