Mondom, nyalásból voltak ezek profik eddig is, de ez mégis más minőség. Most nem egyszerűen vitatható intézkedések mellé álltak, hanem egy olyan prosztó, primitív gyűlöletkampány mellé, amelynek minden szava ellentétes az értelmiségi lét minimumával. Aki az agyából él, azt óhatatlanul zavarja a manipuláció ilyen intenzitása, amiről ordít, hogy a bunkóknak szól, akik elfelejtenék vagy elszégyellnék a véleményüket, ha nem erősítenék őket naponta többször. Ettől bekapcsol az ember fejében az adblocker. (Hogy az micsoda, azt most nem érek rá elmagyarázni a professzor uraknak, de kábé ötven leckével azután következik, ahogy most kinéz és működik a weblapjuk.)

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Vajon hány ilyen csizmanyalogató szervezet működik még?
Tóta W. most nagyon beletalált.
RonaGyuri
Hát bizony egyívásuak - szinte kivétel nélkül - a legtöbb politikusunkkal (különösen az Orbán-félékkel, az egészséges paraszt-káderek). Az átkosban végrehajtott értelmiségi vérfrissítés termékei, sőt sokan a selejtjei!
soljanka
@RonaGyuri: Annak tükrében, amit megalakulásukkor nyilatkoztak, ezek főleg "aranyosak":
"Polgári értéknek tekintjük a gyengébbek, elesettek, szegények, hátrányos helyzetbe születettek, önhibájukon kívül bajba jutottak társadalmi támogatásának keresztény kötelességét."

www.bla.hu/professzorok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.