Magyarország idén eddig 300 menekültet fogadott be. Gyurcsányék szerint a kormány ezzel saját kezűleg bizonyította be, hogy az októberi népszavazásnak semmi köze a menekültkvótákhoz.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Már megint csúsztatnak.
A betelepítés, kvóta az a nyugatról idetolt menekültekre vonatkozik, a 300 fő pedig a szerb-magyar határon bejövő , nemzetközi egyezmények alapján menekültstátuszra jogosult személy.

Már megint hazudnak reggel, délben, este.
És még ezek szeretnének qrmányozni?
Akkor most mennyi IMF hitelt vennénk fel, hogy a dk által nyugatról "importált" menekülteket eltartsuk majd?!?!?!
Szókrakész
Itt a bizonyíték arra, hogy a dk-nak semmi köze az igazmondáshoz!!!

Mert ha a qrmny olyan migráncsellenes lenne, mint ahogy a dk állítja, akkor még ezt a 300-t is kidobták volna az országból!!!
Szókrakész
@Horizont: Ne a Soros Gyuris itinert használd!!!
karma1
Okostojas! Nyugatrol azokat telepitenek be - de nem fogjak!- akiket mi engedtunk at, regisztracio nelkul! Tehat ok is Szerbia es mas deli, keleti hataron jottek be.
Kulonben pedig azert FIZETNEK a magyaroknak, minden ideiglenesen betelepitett utan, tehat nem a te szadtol veszik el az etelt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.