Egy kormányzati előterjesztés szerint a Fidesz megelégelte, hogy a kormánypártra csak a rendőrségen és az ügyészségen nem vonatkoznak a törvények, a bíróságon néha még igen. A kormány ezért saját bíróság létrehozását tervezi, ami garantálná, hogy soha többé ne derüljenek ki az olyan korrupciós ügyek, mint például az MNB-alapítványok Matolcsy-rokonokat milliárdossá tevő költései. A tervek szerint a fideszes bíróságon fideszes kormánytisztviselők lennének a bírák, akik minden bizonnyal garantálnák a magyarok titokban folytatott milliárdos nagyságrendű meglopását. A bolsevista hagyományokat felelevenítő szerv élén sajtóinformációk szerint az a Patyi András állhatna, aki a Nemzeti Választási Iroda elnökeként rezzenéstelen arccal nézte végig, ahogy a Fidesz kopaszai megakadályoznak egy ellenzéki népszavazási kezdeményezést. Ő tehát a „garancia” a „jogszerűségre”. A Demokratikus Koalíció le fogja szavazni a korrupciómosdató álbíróság létrehozására irányuló kísérletet! A DK arra kér...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
És hol fogja leszavazni, ha be sem fognak járni a parlamentbe? Vagy arról nem ott döntenek? Már nem ismerem ki magam, segítsetek!!!
quadrocopter
A szabadlábat csak egy saját bíróság biztosíthatja! Szorul a kötél, csicskák?
korell
A fideszes bíróság már nagyon hiányzott. Ha ez meglesz, akkor kell majd a fideszes dk is. Fideszes ellenzék szerintem már van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok