Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint az év legnehezebb mérkőzése vár az együttesre, amely jövő kedden a Feröer-szigetek ellen, idegenben kezdi meg a 2018-as világbajnokság selejtezősorozatát.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
Ezt nélküle is tudtuk. A patyomkin eredményekkel nem lehet messzire menni. Egy jótanács: a "sikerhez" jól kell ellenfelet választani. A baj az, hogy jelen esetben ez nem működik.
Yoda69
Jo tukorkep az orszag allapotarol. Csak megjegyzem tobb szaz millardot ontottek orbannek a magyar fociba, es meg csal latszata sincs.
simmering73
Az év legnehezebb meccse? Feröer ellen? Ennyire mélyen a válogatott? torck már csak tudja.
papa.49
Még jó hogy döntetlen lett, bár így is látható a tendencia, két meccsen nyertünk, most döntetlen a következőn elvernek bennünket mint buzi a farkát, oszt. jónapot!!!
Igaz ma Magyarországon a negatív fejlődés is fejlődés, Na de ennyi baromi sok pénzért, ha egy fityinget nem költünk a focira ugyan itt állnánk!!!
papa.49
Nem kéne már a sutba dobni ezt a szakállas hírt???
Hol vagyunk már ettől???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.