Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke felszólítja a Miniszterelnökséget és a Külügyminisztériumot, hogy adjon magyarázatot Orbán Ráhel és Tiborcz István bahreini tárgyalására.

Mivel az ügy felveti a befolyással való üzérkedés gyanúját, ezért Szigetvári ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz. Továbbá az Együtt írásbeli kérdéssel fordul Orbán Viktorhoz, hogy megtudja:

Orbán Viktor két családtagjának mi köze van a magyar állam olaj- és gázügyeihez.

Szigetvári Viktor elfogadhatatlanak tartja, hogy bár Tiborcz Istvánnak és Orbán Ráhelnek nincs hivatalos állami tisztsége Magyarországon, ők mégis minden jel szerint a magyar állam és gazdaság fontos ügyeiről tárgyalhatnak Bahreinben.

Rengeteg kérdés adódik:

Hogy lehetséges, hogy a magyar miniszterelnök lánya és veje egyáltalán Bahreinben tárgyal? Milyen olaj- és gázügyeik vannak nekik ott? És a magyar állam olaj- és gázügyeihez mi közük van nekik? Más országokba is járnak tárgyalni? Ott milyen ügyekben képviselik a magyar nemzeti érdek helyett a saját érdeküket? Vagy Orbán Viktor azt hiszi, bármit megtehet, őt már nem kötelezi semmilyen törvény?

- olvasható a párt közleményében.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mar regen tudjuk, hogy orban hazaarulo, de hogy a csaladja is folytatja ezt a hagyomanyt - ez uj.
Mivel recsolke mindenhol dicsekszik a "sajat labaval", (mint akinek semmi koze sincs a papajahoz, a ferjehez, es ezek piszkos uzleti ugyeihez), igy valoban erosen magyarazatra szorul ez a lepes, valamint az is, amikor recsolke egyszemelyben vett reszt olyan ulesen, amin Magyarorszag legkomolyabb huzoagazataval, a turizmussal foglalkoztak. Akkor ki birtak nyogni egy nagyon satnyara sikerult magyarazatot, miszerint recsolke nagyon ezt tanulta evi 15 millaert Svajcban, hat miert is ne lehetne ott? (mintha ma Magyarorszagon kizarolag ez a bekepzelt liba vegzett volna a turisztikai szakon)

Mar csak arra leszek kivancsi, hogy 1, vagy 2 heten belul jon kovacstol vagy havasitol valami olyasmi, hogy semmi koze hozza a nepnek, eppen arra jartak, es bekopogtattak a miniszterhez, tehat mindenkinek, defoleg az ellenzeki medianak coki...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moareka
Ha netán a Parlamentben felteszik ennek a maffia főnöknek ezeket a kérdéseket, majd kikéri magának oszt jónapot!
mekkelek
@Központi Bizottság: sehogy, az orbán királyi családra gondoltam
Desischado
Sajnos, a feljelentésnek semmi foganatja nem lesz, amíg polt pétör az ügyész. Kiváncsian várom, hogy orbán mit hazudik, ha felteszik neki a kérdést! Értelmes embert egy pillanatig sem tudnak megtéveszteni, amit rasika csinált, szimplán hazaárulás!
human
@Desischado: Sokszor felmerül a kérdés, hogy minek feljelentéseket tenni, ha a orbánbérenc főügyész úgyis elkaszálja. Az oka az is lehet, hogy évekkel később ne tudjanak vissza mutogatni, hogy minden rendben volt, hisz még az ellenzék sem tett feljelentést. A másik ok, hogy így hivatalosan is nyoma marad az esetnek. Amúgy történni valóban nem fog semmi.
panellproli
Már rég mondom hogy az országot családi vállalkozásként kezelik. Már akkor elszólta magát a nagyvezír, amikor bejelentette a Seuso kincsek kapcsán ,hogy meg van a családi ezüst. Az ország vagyonát úgy használják a kisded kedvteléseikre/ stadion, kisvasut, fegyver, és érem gyűjtemény, ingatlan vásárlások, vadász mezők stb./ mintha a sajátjuk lenne.Szerintem lassan a Korona is az éjjeli szekrényen fog pihenni, ha kész lesz a Vár

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.