Mengyi Roland együttműködik a hatóságokkal, hiszen nyilatkozott arról, ő maga kéri a parlamenttől kiadatását, hogy ezzel is segítse a nyomozást – reagált a Fidesz-frakció szerdán a Jobbik országgyűlési képviselőjének kijelentéseire.

Szilágyi György szerdán kifejtette: egyes állítások szerint Mengyi Rolandot 5 millió forint kenőpénz átvétele közben tetten érhették volna a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomozói, azonban ezt valaki "felülről" megakadályozta ezt.

Mint mondta, ez legalább olyan súlyos cselekedet, mint maga az ügy, és szeretnék tudni, hogy ki avatkozott be.

A Fidesz szerint éppen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozásának eredményeként jutott el az ügy oda, hogy a Legfőbb Ügyészség Mengyi Roland képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére tett indítványt.

Úgy látják, hogy Szilágyi György jobbikos képviselő teljesen feleslegesen zavarta meg a NAV dolgozóinak munkáját, hiszen tudhatná, hogy a NAV-ról szóló törvény kifejezetten tiltja, hogy az adóhatóság vezetője egyedi, konkrét bűnügyben utasítást adjon.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@Horizont: @papa.49: Fidesz túl gyáva, csak az őket kiszolgáló ügyészséggel, meg rendőrséggel tűnnek erősnek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Hát ez igazán rendes tőle. Cserébe a hatóságok 90%-ot elengednek a vizsgálat hitelességéből. A maradék 10%-ra pedig majd idő borít jótékony feledést.
Jankó123
Kicsinykét még várni kell amig, az utóbbi idők szokása szerint, elvesznek vagy megsemmisülnek a nyomozóhatóság által beszerzett bizonyítékok.
Béla333
A hír pontosan: együttműködik a hatóságokkal azért, hogy kimossák a sz@rból.

Hasonlóképpen, ahogy Kulcsár K&H bróker együttműködött vagy 10 éve az ügyészekkel egy jó kis vád összeállításában, ami olyan jól sikerült, hogy azóta még jogerős ítélet sem született.

Na majd így segít Mengyi mester is!
Zeta
@papa.49: Valami nagy, nagy tüzet kéne rakni?
papa.49
@Zeta: Akkorát hogy mind ráférjen!!!
nevemnick
,,Mengyi Roland együttműködik a hatóságokkal"

Majd akkor hiszem, ha a tv-ben mutogatják, hogy vezetőszáron,bilincsbe verve ültetik az autóba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.