Ugyanis Bíró András, magyar író, költő, újságíró, műfordító nem adta vissza a keresztjét. Mi pedig kérdezzük, csendesen: Ennyire meg kellett lennie a száznak, hogy már semmi sem számít, elvtársak? „Most, hogy már százig összehisztiztétek, összetelefonáltátok, kizsaroltátok a listátokat, és így elértétek, hogy immáron mindössze 14-szer annyian nem adták vissza, mint ahányan visszaadták... Bíró András, magyar író, költő, újságíró, műfordító nem adta vissza a keresztjét. Bíró András, a kitüntetés birtokosa, Érd díszpolgára, ez év június 27-én elhunyt. Sajnos nem állt módjában visszaadni a lovagkeresztjét. Ám ha módjában állt volna, akkor sem adta volna vissza, miképpen erről családtagja volt szíves engem tájékoztatni, ugyanis Bíró Andrást nem a visszaadók-féle ember volt. És arról is tudomásom van, hogy a család utólag, az indexen megjelent listáról tudta meg, hogy a halott lovagkeresztes visszaadta a keresztet. A család ebből kifolyólag már fel is szólította az indexet, hogy...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: offside
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@offside: Semmivel sem rosszabb, mint a " Gyere haza fiatal" súlyos pénzekbe kerüló valóban szánalmas eredmánye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@offside: Bezony ennyi!Ezt sem tudod felfogni!:-))
offside
@silber13: Dehogynem. A tényt cáfolni nem tudod (nem is lehet), ellenérved nincs (nem is lehet), az értelmi és műveltségi szintedből eredően személyeskedsz. Ennyi jut neked.
Bizony! :-)))
silber13
@offside: A "Gyere haza fiatal"befuccsolt . Erre jó példa a MNO kérdése Lázár úrhoz:
" Ugyanakkor nem árt figyelembe venni: a Központi Statisztikai Hivatal szerint 2013 elején nagyjából 350 ezer honfitársunk élt külföldön. A jelek szerint nem csak a statisztika ad okot a kételkedésre. Tegnap ugyanis Lázár János minisztert is megkérdezték arról szokásos sajtótájékoztatóján, mennyire tartja sikernek a 105 fiatal hazahozatalát. A Miniszterelnökséget vezető miniszter erre mosolyogva annyit mondott: „lojális Varga Mihály minisztertársához”, de egyebekben nem kommentálta a kérdést."
Ez a bizonyítéka a program befuccsolásának.
kakaósbögre
tisztességes ember csak köp egyet ha Bayer bármely írása a szeme elé kerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.