A meglepő kijelentést Csókás András irodalompszichológus teszi Fekete István híres ifjúsági regényével kapcsolatban egy, a múlt heti Élet és Irodalomban megjelent tanulmányában. „A Tüskevár beavatási mű, méghozzá – nem félek kimondani – homoszexuális…

Feltöltő: silber13
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Érdemes elgondolkozni azon, milyen nagy is az Isten állatkertje!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nola
ezt a "cikket" újra meg újra előszedik, csak azt felejtik el mindig kiemelni, hogy az írója pusztán poénnak szánta, az egész blog hasonlókból áll, pont hogy paródiának, kifigurázásnak íródott.
nezelodo
Hát ha ez így lenne, szét kellene nézni a politikában és a közéletben, ki olvasta és ki nem, hátha valami zseniális felfedezést tesz ez a kiváló ember, és összefüggést is kimutat az olvasás és a másság között!
namihami
Ezt a szerencsétlen marhát is ki kellene vezetni a Keletibe, kikötni az érkezési oldalon. Hátha valamelyik vonattal megjön az esze.
Valamelyik ""nagyeszű"" szobatudós végre rámutathatna egy jól fizetett tanulmány (lehet sorozat is) keretében, hogy a melegek száma a másik emberre tüsszentéssel, a napfény hatására, sőt optimális esetben már ránézés útján is szaporodhat.
A direkt kontaktról, pl. kézfogás, már szó se essék.
Hjába, amikor a homofóbia találkozik a hülyeséggel, na abból csodák születnek. Itt egy szép és eklatáns példa rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.