A Magyar Nemzetnek nyilatkozott a DK-ból tegnap kilépett Kerék-Bárczy Szabolcs arról, hogy fél éven belül új politikai erő jelenhet meg.

A lap úgy tudja, hogy a baloldali pártjaikban csalódott politikusok szervezet felépítésén dolgoznak. Az MDF után a Demokratikus Koalícióban is csalodó Kerék-Bárczy szerint

most a fejünkben és a szívünkben épül az elhatározás, de hamarosan megtaláljuk az együttműködés új formáját is.

A politikus kijelentette, hogy egyáltalán nem olyan mély a konzervatív, liberális, szociáldemokrata gondolkodású emberek között a szakadék, mint amennyire ezt a kormány igyekszik belénk sulykolni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
@Szókrakész: Ebben igazad lehet, de nagyon fontosnak tartom, hogy mi az az alap, amire építkezni szeretnének! Ha olyan politikusok alakítanák ezt az új alakulatot, akik így-úgy, de szerepeltek már az elmúlt 26 év kormányaiban, az úgy nem fog menni!
Tisztázni kell, hogy hogyan jutott az ország ebbe a katasztrófális állapotba, lopások, politikusi korrupció, offshore ügyek, stb, stb!
Nem elég az "orbán takarodj", ennél sokkal több kell, ha bizalmat akarnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@justhpeter: ez tényeg lidérces lehetett...
papa.49
Na de ki fog hinni az ilyen napraforgóhuszároknak???
JAJMÁR
Hiánypótló, élet.- mentő ötlet
... csak sikerüljön!
JAJMÁR
@justhpeter: Nem olyan rossz "álom", én össze tudnék vàlogatni egy kisebb, de erősebb és tisztességes pártot a jelenlegi emberekből. Embert találok imitt-amott, pártot nem!
Béla333
Nem új párt kell, hanem hitelesség!
Ha ugyanazokat az embereket helyezzük (vagy helyezik magukat) ide-oda, akik az elmúlt 26 évben már többszörösen leszerepeltek, akkor semmi értelme az egésznek.
Aki egyszer már így vagy úgy hozzá nyúlt már az elmúlt időszakban a közöshöz, az hozzá fog nyúlni legközelebb is, ha lehetősége lesz rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.