Múlt héten hozta meg a bíróság a jogerős ítéletet a vácszentlászlói fagyállós gazda ügyében, aki – mint ismeretes – mérgező anyagot öntött saját készítéső borába a tolvajok ellen.

Az első fokon hét év börtönte ítélt férfi büntetését jogerősen másfél év, három évre felfüggesztett szabadságvesztésre enyhítette a Fővárosi Ítélőtábla.

Az elhunyt fiú apja a tárgyaláson kis híján nekirontott a gazdának. A TV2 Mokka című műsorának vendégeként már nyugodtabban, de nem indulatoktól mentesen beszélt az esetről.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Na húzzon a picsába. Alkoholista rablót nevelt a fiából és még neki áll fentebb ???
...őt kéne bezárni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Egy-két atyai pofonnal annak idején arra kellett volna nevelni a fiát, hogy ne lopjon! S hát a drogozás hátrányairól is felvilágosíthatta volna.
Mézike
@Bringás: Nem vagyunk elég balosok neked ? :-)
Pöpec
@Bringás: "nekem annyira beszédes, hogy a fő liberális- baloldali- ellenzéki megmondók nem állnak ide elítélni egy tolvaj rokonának a hőbörgését, de bennünket megugatnak, ha azt merjük mondani, elég volt már az élősködők betódulásából!
Ezek az emberek a magyarság ellenségei, mert csak a bűnt és a devianciát védik a becsületes többséggel szemben!"

polt péter jutott eszembe. Meg az, hogy a kétharmados fehérgallérosok egyetlen törvénnyel a cigányok éves kártételének ezerszeresét nyúlják le. Ja, az rendben van...
Kutyuska
Az eszébe sem jut az apának, hogy talán úgy kellett volna nevelnie a gyerekét, hogy ne járjon lopni.
Az egész beszélgetés alatt csak arról hadovál, hogy kik a hibásak a fia haláláért, arról egy szó sem esik, hogy nem vendégségbe hívták a fiát, hanem illetéktelenül ment be más pincéjébe nem is egyszer!!! és lopott. Nyilván, hogy a gazda valahogy véget akart vetni annak, hogy bejárjanak hozzá lopni. Gondolom nem ölni akart, hanem megálljt parancsolni a tolvaj bandának.
A jogba bele lehet sz@ni. A gengsztereket védi, a tisztességes embereket bünteti. Röhej, hogy a magántulajdonomat nem védhetem meg. Nem rajongok Amerikáért, de azzal egyetértek, hogy náluk kérdés nélkül lelőhetik azt, aki engedély nélkül, rossz szándékkal behatol a magánterületükre.
Egyébként míg a videót néztem az járt a fejemben, hogy tipikus Fidesz tempó, amit az apa előadott. Törvénytelen, szemét dolgot művelt sorozatosan a fia és nem gyakorol egy kis önkritikát, hanem hosszasan sorolja, hogy ki mindenki más a hibás a történtekért.
papa.49
@Cicamama55: Van olyan apa aki állítólag rugdosta a n.fiát, még se szokott le a lopásról))))))))))
kukac50
Szégyellje magát tolvajt nevelt a fiából!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.