Felháborodott szülők alakítottak "pedofilvadász" csoportot a Facebookon a múltkori békásmegyeri eset miatt. Békásmegyeren egy apuka egy szatírt kapott el egy játszótéren, de az apuka ellen indult eljárás. A férfi, akinek fotóját a helyi szülők egymás között osztogatták, nem most először akciózik a III. kerületben. egy apuka elkapta és megverte, emiatt az apa ellen eljárás indult.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: oncogito
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
Orwelli/orbáni demokrácia. Meg pintéri belügy. Mehettek az anyátokba.
Hellcat
Mint a politikában...Ha valaki tanúskodik fideszes ellen akkor hamis tanúzásért indul eljárás a tanú ellen...nem a fideszes ellen.
Grumpycat
Orwelli/orbáni demokrácia. Meg pintéri belügy. Mehettek az anyátokba.
eszegfu
Ezek a pedofil emberek nyilván betegek, gyógyitani gondolom nem lehet, még veréssel sem... az viszont nincs rendjén, hogy a hatóság nem tesz semmit sem "kézrekeritésükre", max. akkor, ha már megtörténik a baj. Nem vagyok hive az "önbiráskodásnak" sem, de gyerekeink, unokáink védelmében ez pont nem érdekel!! Én is megtenném egy ilyen szituációban... aztán jöhet az eljárás!
nemkati
Biztos ez is valami liberális szemétláda.

Megint lehet álmodozni, mint a barkácsboltos idiótánál:
"Csizmás Kond:
...ez az új európa arca. "
papa.49
Na ez fasza, szerintem a söndörök rosszul vannak összerakva!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.