Egy arra járó 444-es újságíró filmezte le, ahogy 13 "rettenthetetlen" motoros "száguld" végig Budapesten.

Mint később kiderült, a "felvonulást" a Gój Motoros Egyesület szervezte, mert szeretnék, ha minél több emberhez eljutna a kormányéval megegyező álláspontjuk: voksoljanak nemmel a kvótanépszavazáson. 

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Grumpycat: 14 évig télen nyáron motorral közlekedtem na nem ilyen kétkerekű rakétákkal hanem ami akkor tájt elérhető volt... 175 CZ, IZS, Junak, BMV 250, meg lehet próbálni...
De nagyon kíváncsi lennék hogy melyik fütyi jönne velem télen hóban jégen 150 km útra szóló mocival, mint megtettem számtalanszor a Martfű, Herceghalom utat úgy vasárnap este Herceghalom, pénteken, vagy szombaton délután Martfű 1972, 73 telén...
Nem a 40 fokban kell hőzöngeni, hanem a mínusz 10-15 fokban, esetenként a jégen...
Ezek a pacákok csak kirakatmotorosok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@prime777: Igen közpénzen! Nem magyar adófizetői pénzen, hanem az Uniós keretéből, ami szintén közpénz!:

"Mint azt az Index elsőként megírta, a szocialisták EP-képviselője fogadást kötött a gój motorosok egyik vezetőjével, amit elveszített. A fogadás tétje pedig az volt, hogy a szocialista képviselő vendégül látja a Gój Motoros Egyesület 12 tagját Brüsszelben, fizetve azok benzinköltségét, szállását, ebédjét, vacsoráját. Mint kiderült, a magánemberként elvesztett fogadást viszont az EP számlájára rendezte, mintegy 2700 euró (842 ezer forint) értékben."
index.hu/belfold/2014/10/15/elnezest_kert_szanyi_a_goj_motoros-ugy_miatt/

Szanyi ezt egy ejnye-bejnyével megúszta, de azért kérdem én tőled: ha te elsikítasz 842 ezer Forintot a munkahelyedről, neked is csak annyit mond a főnököd, hogy ejnye-bejnye?!
papa.49
@Béla333: Tőled kamatosan behajtják, az biztos, én ezért szoktam mondani ezek mind ,,egy alomból valók,, igazán vérre nem mennek egymás ellen!!!
namihami
Ezeknek a ""szegény, nyomorgó és üldözött"" motorosoknak, akik a létbiztonságukért most kénytelenek beutazni a várost, 340 Ft/literes benzinár mellett, na ezeknek a motorja árából egy BAZ- vagy Somogy- és még jó néhány megyei (nem kivánt rész törlendő) család egy évig tudná fenntartani magát.
Persze már nem is tisztességes, emberhez méltó életre célzok, csak létfenntartásra.
Akkor kit is kellene itt igazán szánni a szomorú sorsa miatt?
prime777
@Béla333: "hanem az Uniós keretéből"
Akkor a saját fizujából látta vendégül őket.
Nem?
Mindegy is.
Nem annyira érdekel az ügy egyébként.:-)
Béla333
@prime777: Az a pénz nem a fizetése, hanem egy olyan pénzügyi keret, amelyből a kiküldő országból hívhat meg embereket az Unió rendszerének, működésének a megismertetésére.
Az MSZP politikusa úgy gondolta, hogy ezt egy (szélső)jobbos motoros társasággal kötött és elbukott valamilyen fogadás kiegyenlítésére használja fel. Erre nem lehet!
Olyan ez, mint ha elküld a céged hivatalosan külföldre, ad pénzt szállásra és kajára, amit te arra költesz, hogy a barátod/barátnőd elvidd magaddal és annak a költségeit ebből a pénzből fizeted!
Szerinted ezt a számlát elfogadja a kiküldő cég?
Nem mindegy, de valóban felesleges erre több szó!
human
@Béla333: Szanyit én sem tatom 100%-osan éppeszűnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.