Átlagosan havi 10,4 milliárd forintot költ el a kormány 2010 óta úgy, hogy lényegében senki nem ellenőrzi annak elköltését – összegez elemzésében a Policy Agenda. Amikor ugyanis a kormány a költségvetési tartalékból költ a pénzt, akkor nem kell a parlament törvényi felhatalmazása minden forint precíz elköltéséről, elég egy kormányrendelet, amiben még utalni sem kell arra, mire kellene fordítani a forrást, és indokolni sem kell. A tartalékból egyre több pénz költenek különböző feladatokra:...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Box Hill
@Yoda69: Arról akkor kellett volna fölébredned, amikor azt kötelezővé tették.
szaboria1
Pedig élelmiszer tartaléknak kellene lenni. Emlékszem mikor ellenőrzésre voltunk egy ilyen lerakatba. Igaz akkor még volt úgy nevezett légó ellenőrzés. Rengeteg konzerv volt elraktározva. Amikor kezdett lejárni a szavatosság azt akkor kiárusították és pótolták frissel.
Yoda69
@Box Hill: Ugyan miert? En most manyup tag vagyok, mert nem adtam vissza orbannak. Es lass csodat eves szinten 12-15% profitot termelaz ott levo penzem.
Hellcat
@Yoda69: Ügyes...az járt jól aki nem engedett a nyomásnak.
dr. prédikátor
Rossz a cim!!!Ezt a pénz NEM ELKÖLTÖTTÉK hanem ELLOPTÁK!!!Vajon miből lettek milliárdosok???Csak meg kell nézni hogy a fütyiszben hány milliárdos van,!!!Úgy e élen jár a viktor szopkin a maga kétszáz egynehány milliárdjával!!!és mindezt ellenőrizetlenül!!!A csuti mangalica gázbúvár miből lett milliárdos???Az arrogáns tonyó, lézerannyitisér, a zselés ,és még sorolhatnám estig őket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.