A római polgármestert adó Ötcsillag Mozgalom mai pártgyűlésének vezetői határozottan ellenezték, hogy a világváros megpályázza a 2024-es olimpia rendezési jogát, így ezzel már csak három város, Budapest, Párizs és Los Angeles maradna versenyben - számolt be szerda késő este a Reuters. A párt vezetői olyan érveket hoztak fel az elutasító álláspont mellett, mint Túlságosan el van adósodva az ország, így nem engedheti meg magának a gigantikus beruházást Az olimpiai játékok megrendezése táplálná a korrupciót A rendezéssel csak az egyébként is gazdag építőipari cégek járnának jól Luigi Di Maio, az Ötcsillag Mozgalom egyik országos vezetője így hergelte a gyűlés résztvevőit: Elmehetnek a pokolba azok az emberek, akik úgy akarnak meggazdagodni, hogy cementet szórnak szét az országban. Emiatt nem fogadjuk el az olimpiai játékok logikáját. A júniusi olasz választásokon áttörő sikert ért el a párt az olasz fővárosban, így ők adhatták a polgármestert is, de az...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kovács Gizella
Mit érdekli ezt a kormányt mi lesz 2024-ben, hogy áll majd az ország gazdaságilag.
Arról nem is beszélve, hogy tutira belerokkan az ország ha mi rendezzük az olimpiát.
Nincs senki aki meglllítaná Orbán ámokfutását.
szaboria1
Remélem a nem vagyunk alkalmasak és még igazán a pénz sincs meg hozzá tudják, hogy szegények vagyunk.
kamazuka
Minden éppeszű ember tudja,hogy egy európai unió által finanszírozott gazdaságú ország nem tart olimpiát.Már azért sem mert ennyi ervel akár maga a földrész tarthatna egyet.
Ha a forma 1-et veszem alapúl,akkor ez is olyan fiaskó melyről váltig állítják majd hogy jó volt kellett.meg imázs meg akármi.De míg azt nem tudjuk imázsolni,hogy a dolgozók bérezése megbecsűlt színvonalú,addíg hazugság minden.
1magyar
Addig amíg Mo-on a minimálbér 73 nettó, népellenes merénylet olimpiáról még beszélni is.
Yoda69
@kamazuka: A gorogok megprobaltak, allamcsod lett a vege :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.